Van Persie'den derbide olay hareket!

Derbide Van Persie'nin elini şortunun içine sokması üzerine takım arkadaşları Dusko Tosic'i güçlükle sakinleştirdi.

GİRİŞ 06.02.2017 08:41 GÜNCELLEME 06.02.2017 11:21
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Maçın 41. dakikasında çıkan kırmızı karttan sonra saha içi karıştı. Van Persie’nin geceye damga vuran hareketi Tosic’i çıldırttı, Sırp oyuncuyu ancak birkaç arkadaşı sakinleştirebildi.

Tosic'in gözü döndü

Kırmızı karttan sonra Tosic tepki gösterirken bir anda gözü pozisyonun diğer kahramanı Van Persie’ye takıldı. Hollandalı yıldızın bu hareketi Siyah- Beyazlı futbolcuyu çileden çıkardı. RVP soğukkanlı tavrını korurken, Tosic rakibinin üzerine yürüdü, ancak birkaç arkadaşı tarafından sakinleştirilebildi.



Pascal'a 7 ay ceza gelmişti

Tarih 20 Nisan 2003... Beşiktaş, derbide Fenerbahçe’yi ağırlamış, gecenin 2 golünden birini atan Nouma, aynı hareketi yaparak sevinmişti. Bu hareket ona pahalıya mal olmuş, tam 7 ay ceza almıştı.

Tribünlere dil çıkardı

Van Persie, karşılaşmanın ilk dakikalarında Oğuzhan Özyakup'la tartıştı. Tribünlerin tepkisi sonrasında ise Hollandalı futbolcu Beşiktaşlı taraftarlara dil çıkardı.

YORUMLAR 95
  • futbolsever 7 yıl önce Şikayet Et
    baskanı neki futbolcusu ne olsun..5 milyonu bu adama veren zihniyetten turkiye ve türk halki icin iyi bir beklentide bulunmak olamaz..6222. yasayi aziz yildirima uygulayamanlar tribune cagrilan seyirciyede uygulayamaz..cinayete azmettirmekle ortaligi kıskırtmak tetiklemek arasinda bir fark yoktur..seyirciler degil aziz yıldırım sucludur..futbolcular degil aziz yildirimin talimatidir yapılanlar...
    Cevapla
  • yoldaş 7 yıl önce Şikayet Et
    iyide fazla maçla işim olmaz fakat hatırladığım kadarıyla dili bi karış dışarda gezen bi gs li yabancı vardı. bence hal ve harekreket kuralları konulmalı.
    Cevapla
  • necip coban 7 yıl önce Şikayet Et
    normal fenerbahce ve oyuncusi cok normal bir kare....
    Cevapla
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    van pörsüğe kesinlikle ceza verilmeli.bunun disinda fb taraftarlarini tasiyan otobuslerin de bir tane saglam cami kalmamis bunuda onlara odetmek gerekir.
    Cevapla
  • mahmut Ak 7 yıl önce Şikayet Et
    ahlak öncelikli sporcu olmalı. sow gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle