'F.Bahçe, Quaresma'nın evraklarını göndersin!'

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yeni transferler Ersan Gülüm, Ryan Babel, Matej Mitrovic ve Demba Ba'nın imza töreninde sert açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 31.01.2017 16:38 GÜNCELLEME 31.01.2017 17:19
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım'ın Quaresma hakkındaki transfer açıklamasını eleştiren Fikret Orman, Quaresma'nın sözleşmesini uzattıklarını söyledi.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;

"Fenerbahçe senelerdir Beşiktaş'ı konuşuyor"

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına biraz değinelim. Açıklık getirelim. Biz hiçbir camia ile kavga içerisine girme arzusunda olmuyoruz. Bir kulüp terbiyemiz var. Hiçbir camia ile çatılmaya girme arzusunda olmuyoruz. Ama maalesef Fenerbahçe ile yaşıyoruz. Bunun nedeni de onların yaptığı açıklama. Son yapılan açıklamalara o kadar çok şey var ki söylenecek; ama biz girmiyoruz. Senelerdir Fenerbahçe kulübü Beşiktaş'ı konuşuyor.

"Quaresma'nın sözleşmesini uzattık"

Bizim amacımız Fenerbahçe taraftarını rencide etmek değil. O yüzden o konulara girmek istemiyorum. Açıklanması gerekenler var ama. Quaresma 7 maç daha oynarsa sözleşme otomatik uzuyor. Teklif götürülmesinin bir nedeni olabilir: "Sen oynama, boşa çık". Aziz Yıldırım "isterlerse evrakları göndeririz" dedi. İstiyoruz, göndersinler. O sözleşme götürenleri mahkemeye vereceğim. Quaresma'ya sordum, evimde oynayacağım dedi. Biz de sözleşmesini uzattık. Sosa, terör'den dolayı ayrılmamış...Bize attığı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ortada.

YORUMLAR 12
  • rozetmen 7 yıl önce Şikayet Et
    yürü be fikret baskanim
    Cevapla
  • birlik 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun fikret başkan gerçekten çok mütevazi değerli bir insansın icraatın beli herzaman işine bakıyorsun tebrik ediyorum
    Cevapla
  • ormacisefi 7 yıl önce Şikayet Et
    ormanci osrman senin babanin ciftligi degil, sampiyon olmak icin haksizlik mübah da degil
    Cevapla
  • huy 7 yıl önce Şikayet Et
    Fikret Baskan hic muhatap alinip cevap verilecek birisi degil. Herkese biliyor onun surekli ona buna bos gider yaptigini. Adamin huyu bu napsin elinde degil.
    Cevapla
  • OBALI 7 yıl önce Şikayet Et
    ama ayip yaaa... tani oyle soyle
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    yaw şu bjk de 18 yil sonra şampiyon oldu bi havalandılar gs bile uefa Kupası ile bu kadar şey yapmadı bunlar bide avrupa şampiyonu olursa yandık valla
    Cevapla
  • yasın 7 yıl önce Şikayet Et
    18 yıl değil ki 7 yıl
    Cevapla
  • imran 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım 1hafta önce evrak göndereyim dedi o zaman nerdeydin
    Cevapla
  • imran 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz başkan evrak göndereyim dedi ben olsam hemen gönder derdim ama bir hafta sonrada bu konuyu açmam dedikodu gibi olur
    Cevapla
  • cok mu 7 yıl önce Şikayet Et
    1 hafta sonra evrak istenmiyor mu. niye kayip mi oldu evraklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle