Beşiktaş'tan Mehmet Ekici için sert sözler!

Mehmet Ekici için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan flaş açıklama geldi.

GİRİŞ 31.01.2017 16:35 GÜNCELLEME 31.01.2017 17:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile sözleşmesi bitecek olan ve Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında polemik yaratan Mehmet Ekici için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman çok sert açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ekici'nin kendileri ile transfer için temasa geçtiğini belirten Orman, "Mehmet Ekici için bir girişimde bulunmadık. Menajeri geldi bizle görüştü. Kız kardeşleriyle ben yurtdışında görüştüm. Bize gelmek istediğini söylediler. Biz de değerlendirmeye aldık. Trabzonspor'a sorduk görüşebilirsiniz dediler. Umut Güner, Mehmet Ekici'nin babası ve menajeri görüştü. Bize gelmek istedikleri ancak Trabzonspor'la iyi ayrılmak istediklerini söylediler. biz de görüştük anlaştık. Sonra futbolcunun kariyeriyle oynuyor yazdılar" ifadelerini kullandı.

"BİZDE KADROYA GİREMEZ, EKİCİ NEREYE GİTMEK İSTİYORSA GİTSİN"
 
Ekici'nin Beşiktaş kadrosuna girebilecek seviyede olmadığını kaydeden Beşiktaş Başkanı, "Mehmet Ekici şu an Beşiktaş'ın kadrosuna giremez. Biz gelecek sezondan itibaren düşünmüştük. Nereye gitmek istiyorsa gitsin. Sosa kimin oyuncusu? Milan. Ekici kimin oyuncusu? Trabzonspor. Fenerbahçe başkanının bu konuyla ne alakası var? Başka oyuncular varmış? Transfer etmek istiyorsa ve edebiliyorsa etsin. Bu zihniyet Fenerbahçe'ye yakışmıyor" dedi.

YORUMLAR 9
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Bak şimdi Ekici biz de kadroya giremez falan deme. Yok seneye için düşünmüş. Eğer sen bir yerlere gelmek istiyorsan o zaman Ekici yerine Modric klasında adam getireceksin.
    Cevapla
  • Tatlıpınarlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah herkesin kalbine göre versin
    Cevapla
  • Adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Aha şuraya yazıyorum bu adam sene sonu Galatasaray formasını giyecek.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim o bölgede oynayan Talisca ve Tolgay gibi ekiciden 10 gömlek üstün oyuncularımız var ekici bizim seviyemizde değil ama fb yi bilemem.
    Cevapla
  • aynadakiyansima 7 yıl önce Şikayet Et
    meyve veren agaci taslarlar azizbaskan bal yapmak istiyor malesef esekarilari rahat birakmiyor, kumpas ceza haksizlik ne varsa fenere mübah görenler sizde hicmi vicdan yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle