Şenol Güneş: Hakemlere üzülüyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-1 sona eren Alanya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Hakemlere üzülüyorum
Şenol Güneş: Hakemlere üzülüyorum
GİRİŞ 23.01.2017 22:55 GÜNCELLEME 23.01.2017 22:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları;

"Skor açısından deplasmanda 3 puan aldık, lider olduk ve iyi işler de yaptık. Üst seviyede bir takım olarak, kalite açısından eksiğimiz vardı. Maçtan evvel kağıt üzerinde favoriydik. 0-0'daki oyun kurgusunu maçın genelinde yapamadık. Oyun sonundaki hatalar bizim için iyi değildi. Daha çok pozisyon üretmemiz gerekiyordu, skor rahatlığıyla pozsiyon verdik. Daha kolay galibiyet aldık ancak zor maçlarımız var. Konyaspor maçı olacak. Bu iki maçı geçersek olmulu şeyler düşünebiliriz. Emeği geçen oyunculara ve taraftara teşekkür ediyorum.

Ömer 1 hafta 10 gün hazır değildi. Fizik olarak sıkıntılı Kayseri maçında oynatmayı düşünüyorum. Talisca'yı öne aldım. Forvetsiz oynadık. 1-0 olunca böyle bir hamle yaptık.

Cenk'in belinde spazm olmuş golden önce. Sakatlığının ciddi boyutta olacağını düşünmüyorum. Belinde spazm var, rahat değil.

Hakemlere üzülüyorum Bu baskıdan herkes etkileniyor.. Hakem eleştirisi yaparak ve kendimizi öne çıkartarak, rakiplerimize baskı yapmak istemiyoruz. Hakemler yaptığı hatalarla kendilerini baskı altına sokuyor. Kulübeden gördüğüm pozisyonu, onun daha rahat görmesi lazım. Bizim de anlık tepkimiz oluyor, doğru değil ama oyunun dengesi bozuldu. Ne yapmamız gerektiğini şaşırıyoruz. Geçen hafta penaltı verilmedi, kart verilmedi. Gergin ortamdaki anlık tepkileri doğal karşılıyorum. O kadar da olsun.

Transferle ilgili şunu istiyor, şunu istemiyor yazılıyor medyada. Kimseyle konuşmuyorum. Benim ağzımdan şunu istiyor, bunu istemiyor yazılıyor,  Susuyorum.  Bazı oyuncuları kovduğum, gönderdiğim söyleniyor. Ben bunları başkana ve yönetime söylerim. Oradan çıkıyor, çıkmıyor, onu bilmem. Benim ağzımdam yazılanları doğru bulmuyorum.

YORUMLAR 9
  • Zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    Senol hoca,penaltiyi rakip takima verirler aglarsin,bjk ye veriyorlar yine agliyorsun..Su filozof filozof konusmalarin bizi deli ediyor..Birtek sen biliyon herseyi biz bilmiyok..!
    Cevapla
  • aglama 7 yıl önce Şikayet Et
    aglama senol aglama , konusacasgina isini yap , hazir kupa istermisin yok daha neler
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ağlamayın ağlamayın. siz top mu oynadığınızı sanıyorsunuz?? en büyük BJK en büyük Şenol hoca
    Cevapla
  • Analiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerle beslenen teknik adamın bunları demesi ilginç
    Cevapla
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerle lider oldun en az 15 puan direk hakem hatasıyla aldın gs en az 10 puan hakem hatasıyla kaybetti. bu sezon şampiyonu iyi olan takım değil hakemler belirliyecek.
    Cevapla
  • :)))) 7 yıl önce Şikayet Et
    :))) gülerim buna ancak
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    gs nin 10 puanımı gitti hakemler yüzünden :))) Beşiktaş a penaltı veriliyormuş pehhh. adamlar hucüm oynuyor,topçularınıda habire faul yapılıyor. Normal değil mi! sen önce gs nin Alehinde verilmeyen kartlara,penaltılara bak.. Bu ülkenin milleti hiç bir zaman futbol ve siyasetten anlamıyacak.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    ağlama kardeşim
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle