Quaresma'dan Şenol Güneş ve tepki açıklaması

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Osmanlıspor maçında kenara alınırken verdiği tepkiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Quaresma'dan Şenol Güneş ve tepki açıklaması
Quaresma'dan Şenol Güneş ve tepki açıklaması
GİRİŞ 17.01.2017 13:56 GÜNCELLEME 17.01.2017 14:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kişisel Instagram hesabından Quaresma'nın paylaştığı mesaj şu şekilde:

"Şampiyonluk yolunda çok kritik bir deplasman olan ve zor şartlarda oynanan Osmanlıspor maçında her zaman olduğu gibi takımım için mücadele etme isteğim nedeniyle oyundan çıkarken çok yanlış bir tepki gösterdim. 

"Yaptığım işe duyduğum aşk çok büyük, sahada her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Dün oyundan çıkmayı beklemiyordum, yaptığım hareket yanlıştı."



"Bu hareketin ne kulüple ne de hocayla alakası yok. Hocamla ilişkimiz çok iyi kendisi çok büyük saygı duyduğum bir insan. Lütfen Beşiktaş için ortak hırs ve mücadelemizi kimse başka yerlere çekmesin, bizim aramız çok iyi.  Hep beraber çalışıp, ana hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • sırdar 7 yıl önce Şikayet Et
    hiçbir beşiktaş topçusu beşiktaştan büyük değildir gereği yapılmalıdır
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    guzel konusmus, ozur de dilemis.
    Cevapla
  • baska dava 7 yıl önce Şikayet Et
    bu anlattiklari hikaye Babelin gelmesi Quaresma yi etkiledi. egosu yukesek bir oyuncu Q7 ve hep kendinden bahsedilmesi istiyor. Ayrica kendinden daha alt seviyede oldugunu dusundugu bir oyuncunun daha fazla paraya gelmesi ve onu kesebilecek olmasi yuzunden bu hircinligi. Bir iki mac daha Q7 kesilir veya cikarilirsa kaybedilir.
    Cevapla
  • sacma 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi ya hirsliydim oynamak istiyordum diye herturlu saygisizligi yap sonrada ozur dile. Iyi herkes boyle yapsin herkeste hosgorsun...Bak bakalim birgun messi ronaldo boyle yapmis mi? hem iyi oynamiyor hemde cikmasa 5 gol atacakmis gibi saygisizlik yapiyor...
    Cevapla
  • Abdurrahman 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada yıldızlar böyle yapmaz. Tolgay girince beşiktaşın orta sahası iyi toparlandı. Yaptîğı hateket Tolgayada saygısızlıkdı ayretn,m niye beni çıkardın onu koydu der gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle