Şenol Güneş'ten Aziz Yıldırım'a cevap!

Beşiktaş'ın Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalar yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Aziz Yıldırım'ın dünkü sözlerine de cevap verdi.

Şenol Güneş'ten Aziz Yıldırım'a cevap!
Şenol Güneş'ten Aziz Yıldırım'a cevap!
GİRİŞ 16.01.2017 21:57 GÜNCELLEME 16.01.2017 21:57
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 kazanılan Osmanlıspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Puanımızı 38 yaptık. Kayıp puanlarla gidiyoruz. Bu maçta da puan kaybetsek kötü olurdu. 40'ın üzerinde olmamız lazımdı. Beklediğimizden daha iyi hava ve saha koşulu vardı. N'Diaye ve Musa eksikti onlarda. Bizimkilerdeki konsantrasyon üst seviyeydi. Rakip gelmese bile geride kalmamız çok oldu. Daha sonra hücuma çıktığımızda etkili olduk, karakterimiz bu zaten. Bana göre haftanın maçıydı.

AZİZ YILDIRIM'A CEVAP

"Gerginlik istemiyoruz. Biz futbolun yok etme oyunu olmadığını; dostluğa, sevgiye, barışa katkı yaptığını düşünüyoruz. Aziz Bey'in sözleri, herkes iyi niyetliyse, ortaya gelip konuşalım. Herkes başkalarını değiştirmesin, önce kendini değiştirsin. İlkeler üzerinden gitmeli. Dedikleri(Aziz Yıldırım) gerekliyse konuşulur. Ama önce kendimizi, sonra başkalarını değiştireceğiz."

YORUMLAR 14
  • Kar 7 yıl önce Şikayet Et
    Hoca ders vermeye devam ediyor. Özellikle birilerini değiştirmek yerine, önce kendini değiştir sözü tam yerindeydi.
    Cevapla
  • Karataşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'da Engin Ataman Beşiktaş da Şenol Güneş bu hocaların Abdullah Avcı'yı örnek alması lazım beyefendi nasıl olunur.
    Cevapla
  • ERTUĞRUL 7 yıl önce Şikayet Et
    Yapma Şenooollllll ağlamana gerek yok tamam olay belli sene sonunda siz şampiyonsunuz. Bütün teşkilat size çalışyor. Sen kendini neden yoruyorsun kuzum
    Cevapla
  • sefer 7 yıl önce Şikayet Et
    bjk başkanı senmisin orman mı
    Cevapla
  • Anadolulu 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe camiasının ekseri çoğunluğu, sizler hiç Anadolulu olamadınız...unutmayın kibir ve gurur sizler için en tehlikeli rakiptir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle