Olcay'ın sözleşmesinde şaşırtan 'Ekici' maddesi!

Olcay Şahan’ın 200 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor’a transfer olmasının arkasındaki gerçek olarak ortaya çıktı.

Olcay'ın sözleşmesinde şaşırtan 'Ekici' maddesi!
Olcay'ın sözleşmesinde şaşırtan 'Ekici' maddesi!
GİRİŞ 16.01.2017 14:15 GÜNCELLEME 16.01.2017 16:22
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Başkan Fikret Orman, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’dan Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe’ye gönderilmemesi için söz almıştı.

Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi de bunun üzerine Olcay Şahan’ın Trabzonspor’a transfer olmasının ardından yapılan anlaşmaya bir madde koydurduğu öğrenildi.

Bu maddeye göre Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe’ye transfer olması durumunda Beşiktaş, Trabzonspor’dan Olcay Şahan için 2 Milyon Euro daha bonservis bedeli alacak. 

"MEHMET EKİCİ KONUSUNDA KARARLIYIZ"

Sezon sonu bordo-mavili kulüple sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici'nin transferi hakkında da konuşan Trabzonspor Yöneticisi Gökhan Saral, "Mehmet Ekici'nin kafası başka yerde. Bu konuda bir karar vermeli. Şu andaki süreç ve tablo Trabzonspor'a zarar veriyor. Kulübümüzden Mehmet Ekici gibi çok oyuncular geldi geçti. Bu tabloda camialar arasında yeni bir tartışma açmaya da gerek yok. Buna Mehmet Ekici'nin hakkı da yok. Gerekirse kadro dışı veya yedek bırakırız. Trabzonspor yönetimi bu kararlılıktadır" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER1903
YORUMLAR 22
  • fenerci 7 yıl önce Şikayet Et
    hainler isbasinda elbirlik olmus fenerin hakkini yiyor
    Cevapla
  • ashuwa 7 yıl önce Şikayet Et
    Eee bu rusvet vermwk olmuyor mu
    Cevapla
  • Kuzeyin Oğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda yonetim sinifta kalmistir. Olcay, Mehmetle birebir takasta alinacak kadar degerli bir tocu degildir. Hele 1.75 milyon euroya oynamasi ayri bir gariplik. 5 ay sonra gidecek birini 2 milyona vermiyorsun...neymis fenerle aramiz kotuymus!!! O zaman stad acilisina Aziz Yildirimi neden davet ediyorsun derim ben de sana!!!
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynısını Aziz Yıldırım Yapsa idi neler denirdi???
    Cevapla
  • Emrah 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz beyin dilinden konuşuyor Fikret Başkan.Helal Olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle