Beşiktaş itirafı! 'Çok heyecanlandım...'

Beşiktaş'ın transfer gündemine girdiği iddia edilen Dinamo Kiev'in Brezilyalı golcüsü Junior Moraes konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş itirafı! 'Çok heyecanlandım...'
Beşiktaş itirafı! 'Çok heyecanlandım...'
GİRİŞ 15.01.2017 09:48 GÜNCELLEME 15.01.2017 09:48

Beşiktaş'ın ilgisini öğrendiğini söyleyen Moraes, siyah beyazlı takımın stoperi Marcelo'nun, kendisiyle ilgili Türkiye'de çıkan haberlerin fotoğraflarını gönderdiğini bildirdi.

Ukrayna Ligi'nde filelere 10 gol bırakarak gol krallığının zirvesinde yer alan Moraes, "Beşiktaş'ta bir arkadaşım var, Marcelo en yakın dostlarımdandır. Santos'ta birlikte oynamıştık. Marcelo'yu çok severim, bana bir sürpriz yaptı. Türkiye'deki gazetelerde hakkımda çıkan transfer haberlerinin resimlerini gönderdi. Görünce mutlu oldum çünkü Beşiktaş iyi bir sezon geçiriyor, yeni statları, kaliteli futbolcuları var. Harika taraftar topluluğu olan bir camia" dedi.

Spekülasyonlara değinen Junior Moraes, "Birçok spekülasyon, transfer haberi dolaşır. Dinamo'da şu anda mutluyum. 1.5 yıllık sözleşmem var. Eğer benim için kulübe resmi bir teklif gelirse bir şeyler olabilir" açıklamasını yaptı

29 yaşındaki Aluísio Chaves Ribeiro Moraes Júnior, bu sezon toplamda 29 maça çıkarken 13 gol atıp 2 assit yaptı. Dinamo Kiev'e 2015 yılında Metalurh Donetsk'ten bedelsiz olarak alınmıştı

KAYNAK: SPORX