Terör olaylarından korktu! Beşiktaş'tan ayrılıyor

Son yaşanan terör olaylarından etkilenen Adriano'nun Beşiktaş'tan ayrılmak istediği iddia edildi.

Terör olaylarından korktu! Beşiktaş'tan ayrılıyor
Terör olaylarından korktu! Beşiktaş'tan ayrılıyor
GİRİŞ 04.01.2017 14:54 GÜNCELLEME 04.01.2017 14:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İspanyol Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre, Beşiktaş'ın dünyaca ünlü futbolcusu Adriano, devre arasında uygun bir teklif gelmesi halinde Türkiye'den ayrılmak istiyor.

Roger Torello imzasıyla yayınlanan haberde, eşi ve çocuklarını Barcelona'ya gönderen yıldız oyuncunun Türkiye'de yaşanan terör olaylarından etkilendiği ve bu yüzden ayrılmayı düşündüğü öne sürüldü. 

Sezon başında Barcelona'dan transfer edilen 32 yaşındaki Adriano, bu sezon 22 resmi maçta görev alırken 2 gol 1 asistlik bir performans sergiledi.

YORUMLAR 2
  • Ayder 7 yıl önce Şikayet Et
    Terör her tarafta kaçış yok korkaklar kaçar...Onu terör İspanya'da bulursa ne olacak .Onun için inadına yaşamak.kahrolsun terörizm
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Terör nerede ne zaman kimin karşısına çıkar bilinmez bence giderse yanlış yapar teröre verilecek en büyük ders halkın normal yaşamına devam etmesi kesinlikle paniklememesi yoksa terörün istediği olur.İspanya'ya gider orada terör olmayacağının garantisi var mı..terörün dili,dini,ırkı,zamanı,yeri hiçbir şekilde bilinmez ve %100 önlenebilir hale gelmez asayiş güçlerimiz şimdiye kadar 10 olay olduysa en az bir 10 olay'da önceden önlemişlerdir haklarını teslim edelim canımız önce Allah'a sonra güvenlik güçlerimize emanettir.
    Cevapla