Beşiktaş’ta Lens pişmanlığı!

Siyah-beyazlılarda sezon başında el sıkışılan ancak transfer edilmeyen Lens yüzünden başkan Fikret Orman’a tepki mesajları yağıyor.

Beşiktaş’ta Lens pişmanlığı!
Beşiktaş’ta Lens pişmanlığı!
GİRİŞ 28.12.2016 11:35 GÜNCELLEME 28.12.2016 11:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe formasıyla oynadığı futbolla Süper Lig’i sallayan ve Trabzon maçında taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Jeremain Lens, konusunda Beşiktaş büyük pişmanlık yaşıyor.

Sezon başında Sunderland ile Hollandalı futbolcunun kiralanması konusunra konusunda el sıkışan ve hatta F.Bahçe’nin alamadığı satın alma opsiyonunu bile alan Siyah-Beyazlılar, oyuncu ile anlaşıp işi sadece imzaya bırakmıştı.

Ancak Samir Nasri’nin gündeme alınmasıyla birlikte Lens’i ikinci plana alan yöneticiler, Nasri’nin işi uzatması son dakikada Sevilla’ya gitmesiyle Lens’i de F.Bahçe’ye kaptırdı…

TRABZON MAÇINDA DÖKTÜRDÜ

İşte o Lens’in bu sezon ortaya koyduğu süper futbol, Beşiktaşlılar’da büyük bir pişmanlığın yaşanmasına neden oldu.

Özellikle kongre üyeleri, Trabzon-F.Bahçe maçının ardından ardından Siyah-Beyazlı yöneticilerin ve hatta başkan Fikret Orman’ın telefonlarını mesaj yağmuruna tuttu.

Gönderilen mesajlarda, Lens’in nasıl kaçırıldığına yönelik sitemlerde bulunulurken, “Bir Nasri’nin peşine gittiniz Lens gibi bir futbolcuyu kaçırdınız… Adam harika oynuyor. Keşke biz alsaydık” şeklinde ifadeler kullandılar.

YORUMLAR 4
  • metin usluoglu 7 yıl önce Şikayet Et
    lens den daha kaliteli oyuncumuz var. Q7 ikisi ayni anda oynayamaz. kalitesine lafim yok ama besiktasimiz icin defans orta saha forvet ve sol kanata oyuncu lazim. sampiyon besiktas insallah
    Cevapla
  • izmirli 7 yıl önce Şikayet Et
    yoneticilerin sms lerini kim okuyor anlayamiyorum.
    Cevapla
  • mumin 7 yıl önce Şikayet Et
    sallamayin ya yok oyle birsey
    Cevapla
  • yasir 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi onlar haberci peki sen nerden biliyosun olmadığını
    Cevapla