Mario Gomez'den Beşiktaş'a 'Bedava gelirim...'

Beşiktaş'ın günler önce masaya oturduğu Alman yıldız Mario Gomez ile yapılan görüşmenin detayları belli oldu.

Mario Gomez'den Beşiktaş'a 'Bedava gelirim...'
Mario Gomez'den Beşiktaş'a 'Bedava gelirim...'
GİRİŞ 28.12.2016 10:39 GÜNCELLEME 28.12.2016 12:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta 2015-16 sezonunu kiralık olarak geçiren ve sadece ligde attığı 26 golle kral olurken kariyerini de yeniden ayağa kaldırıp Alman Milli Takımı'na tekrar seçilme başarısı gösteren Mario Gomez, EURO 2016 sonrası, yaşanan terör olaylarını gerekçe gösterip siyah-beyazlı ekiple yollarını ayırma kararı alıp ülkesinin Wolfsburg takımına transfer olmuştu. 

Buna karşın yeni takımında, Beşik-taş'ta ulaştığı çizginin çok gerisinde kalan ve Bundesliga'da neredeyse kümede kalma mücadelesi verme durumuna gelen Gomez, Kara Kartal'da fırtına gibi estiği parlak günlerini ciddi anlamda özledi.

BEŞİKTAŞLI YETKİLİLER YEMEK YEDİ

31 yaşındaki yıldızın yaklaşık 1 ay önce siyah-beyazlı yetkililerle bir araya geldiği öğrenildi. Yenilen yemekte Gomez adeta içini dökerken aldığı karardan da pişmanlık duyduğunu ifade etti. Bu yemekte kendisine "Devre arasında Beşiktaş'a dönmeyi düşünür müsün?" sorusu yöneltilirken Gomez ise şu cevabı verdi: 

"WOLFSBURG HAYAL KIRIKLIĞI OLDU"

"Açık konuşmak gerekirse Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Wolfsburg'da beklediğimi bulamadım. Çok daha yüksek hedefler için mücadele edeceğimizi düşünüyordum ancak şu an orta sıralardayız ve bu durum benim için hayal kırıklığı oldu. 

"BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK İSTERİM AMA OCAK'TA OLMAZ"

Diğer taraftan Beşiktaş'ı da takip ediyorum. Gol bulmakta zorlandıkları ortada. Ben yeniden Beşiktaş'ta oynamayı isterim. Fakat bu devre arasında olamaz. Çünkü Wolfsburg'a bir söz verdim. Sezon ortasında ayrılmam yanlış olur.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ OLMAZSA BEDAVA AYRILIRIM"

En azından 1 sezonu burada tamamlamalıyım. Sezon bittiğinde ise her şey olabilir. Ayrıca sözleşmemde özel bir madde bulunuyor. Ben her zaman üst düzeyde oynamak istiyorum ve bu nedenle eğer Şampiyonlar Ligi vizesi alamazsak sezon sonunda bedelsiz şekilde takımdan ayrılma hakkım bulunuyor. 

"TERÖRDEN KORKUM YOK, SEZON SONU KONUŞALIM"

Terör konusuna gelirsek, bu konuda benim kişisel bir korkum yok. Ancak ailem çok endişeleniyor. Beşiktaş'tan ayrılma kararı alırken onların bu konudaki çekincelerini göz ardı edemezdim. Dediğim gibi Beşiktaş'a devre arasında dönemem ama sezon sonunda bu konuyu yeniden görüşmek isterim."

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 4
  • serce 7 yıl önce Şikayet Et
    Eger getirirlerse yaziklar olsun derim ulkemi kucuk dusurecek ondan sonra gel diyeceksin
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir besiktasli olarak istemiyorum abi bu adami bizi ulkemizi kotuleyip kendini birsey zannedip kulubumuzu oyaladi kacti bizde gittik kazma abubakari aldik. Yok abi daha fazla verilsin baskasi alinsin.
    Cevapla
  • coskun 7 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas Eger onu getirip oynatirsa ...bizi Avrupa medyasında kotulemedimi şimdi gelecek tekrar adam olacak emi..Beşiktaş durutlugu Türklüğü sorgulamak gerekir..bize hakaret eden can güvenliği yok diyen
    Cevapla
  • talha 7 yıl önce Şikayet Et
    sanki afganistanda oynuyacak avrupada terör yokmu terörün kendisi avrupa zaten
    Cevapla