İşte Beşiktaş'ın Mario Gomez'e teklifi...

Beşiktaş yönetimi, sezon başında takımdan ayrılarak Wolfsburg'a giden Mario Gomez'i, "Birlikte UEFA Kupası'nı kaldıralım" sözleriyle ikna etmeye çalışıyor.

İşte Beşiktaş'ın Mario Gomez'e teklifi...
İşte Beşiktaş'ın Mario Gomez'e teklifi...
GİRİŞ 23.12.2016 09:54 GÜNCELLEME 23.12.2016 10:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlılarda Mario Gomez ismi yeniden gündemin ilk sırasına oturdu. Darbe girişimi sonrasında Mario Gomez'le Beşiktaş arasındaki ipler koparken, Bursaspor maçı sonrası yaşanan hain saldırı ise iki tarafın yeniden yakınlaşmasını sağladı. Yaşanan hazin olay sonrasında Gomez mesaj atarak, "Geçmiş olsun" dileklerini iletti. O günden bu yana Beşiktaş yönetimi ile Gomez arasındaki mesaj trafiği daha da artarken, Alman oyuncunun bir mesajında, "İstanbul'u ve Beşiktaş'ı özledim" sözleri camiayı umutlandırdı.

MENAJERLER DEVREDE

Beşiktaş yönetimi gurbetçi bir menajer aracılığıyla araştırmalara başladı. Menajer, Beşiktaş adını vermeden Wolfsburg'a, "Gomez'e kiralama teklifi gelmesi durumunda şartlar nedir?" sorusunu yöneltti. Menajer, Beşiktaş yönetimine Wolfsburg'un takımın standartlarının çok üzerinde bir maaş ödediği Gomez'in tüm masraflarından kurtulması durumunda kiralama teklifine sıcak baktığını aktardı. Bunun üzerine harekete geçen yönetim de Gomez'i "Gelirsen, birlikte UEFA Kupası'nı kaldırırız" diye ikna etmeye çalışıyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 4
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bırakıp gideni teklif etmek gurursuzluktur.
    Cevapla
  • Real Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    biraz gurur sahibi olsak. Adami halen ne halt etmeye cagiriyoruz. Zaten inise gecti kariyerinde. Giderken de cok üzülmemisti.
    Cevapla
  • Kar 7 yıl önce Şikayet Et
    Kiralık gelecekse hiç gelmesin.
    Cevapla
  • kurtulus46 7 yıl önce Şikayet Et
    gelsin tabi istekli olursa çok iş yapar
    Cevapla