Beşiktaş'ın Ermeni futbolcusundan patlama yorumu

Beşiktaşlı futbolcular Aras Özbiliz ve Atiba Hutchinson, İstanbul'da yaşanan bombalı saldırıyı ülkelerinin basınına değerlendirdi.

Beşiktaş'ın Ermeni futbolcusundan patlama yorumu
Beşiktaş'ın Ermeni futbolcusundan patlama yorumu
GİRİŞ 13.12.2016 10:04 GÜNCELLEME 13.12.2016 10:41
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaşlı futbolcular günlerdir hem kendi sosyal medya hesaplarından hem de bağladıkları TV ve radyo kanallarından terörü lanetlemeye devam ederken; siyah-beyazlı ekibin Ermeni asıllı oyuncusu Aras Özbiliz ile Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson kendilerini arayan ülkesinin basın mensuplarına adeta ateş püskürdü. Yaşanan patlama sonrasında ders niteliğinde ilk cevap Aras Özbiliz'den geldi. Beşiktaş'ın Ermeni asıllı oyuncusu Aras, ülkesinde bunu Türkiye'ye karşı kullanmak isteyen Armnews kanalında yer alan bir politika programında İstanbul'daki patlama ile ilgili Türkiye'yi suçlayıcı konuşmalar yapılırken hemen telefona sarıldı.

"HİÇ BİR KORKUM YOK"

Aras, kanaldan kendisine yöneltilen "Türkiye'de olmaktan korkmuyor musun, ayrılmayı düşünüyor musun?" sorusuna sert bir üslupla şu yanıtı verdi: "Bunlar dünyanın her yerinde yaşanıyor. Paris'te, New York'ta... Yarın Erivan'da da olabilir, Moskova'da da. Yani sizlerin de başına gelebilir. Yapmamız gereken terörün karşısında dimdik ayakta durmak. Ben İstanbul'da mutluyum ve çok güzel bir şehirde yaşıyorum. Tek korkum sakatlığımın daha uzun sürmesi. Bunun dışında hiçbir korkum yok. Olmayacak da!.."

ATİBA DA 'AYAR' ÇEKTİ 

Vodafone Arena'nın hemen yanı başında yaşanan patlama sonrasında Beşiktaş'ın özellikle yabancı oyuncular telefon yağmuruna tutuldu. Adriano, Beck ve Marcelo ülkelerinin basınına konuştu, olayları anlattı. Kanada'dan arayıp sanki bu olaylar Türkiye'de sürekli oluyormuş gibi ters demeçler vermesini istenen Atiba, çok sert bir çıkış yaptı. Atiba, ülkesinin basın mensuplarına, "Uzaktan insanların ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz, sonra da kendinize göre yorumlar istiyorsunuz. Sizinle konuşmak istemiyorum, çünkü boş konuşuyorsunuz" ifadelerini kullandı..

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 24
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber yürekten söylenmiş dünyada insanlar oynuyomu çocuklar olurken insanlar ne yapiyo kanla besleniyor sehitlerimiz bir içinde yatsin yorum yapıyoruz ama yürekten yapmıyoruz.bizi koruyan bu camlara allah rahmet eylesin gerekli önlemleri acilen almamız lazim findik ayakta duralım ve insanlar ölmesin canımıza kastedenleri yok edelim biz büyük bir milletiz alllah beladan korusun bizi sokağa daha çok çıkalım korkmadan biz güçlü bir milletiz tek vatan tek yurek tek milletiz değilmi gücümüzü sinayanlara gerekli dersi veririz biz türk milletiyiz
    Cevapla
  • İsimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık bizde tuzaklar kuralım patlatalım bombalarm zamanı gelmiştir dünyanın her yerinde türler elbet vardır artık onlarda patlasın bunarin aklı başına gelsin yansın tüm dünya anlaşılan Suriye ırak türkiye nasilmis bakalım o zaman terörü destekleyeceklermi bir daha patlatın dünyayı gitsin bir müsluba zulme uğruyor ne gerek var yansın dünyaa taki hiç bir canlı kalmayana kadar
    Cevapla
  • putkıran 7 yıl önce Şikayet Et
    terör saldirisi bizden baska yerlerde de oluyor da bizde cok fazla oluyor.savas olan yerler haric dünyanin geri kalanindaki terör eylemleri bizdekiyle anca denk olur.
    Cevapla
  • Diriliş 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu'nun yerine muhalefet lideri sizmi olsanız acaba. bence yani..:)
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu yorum sana değil topçulara yapılmış neden alındıysan. Bir kere sana da cvp verilmemiş ki
    Cevapla
  • putkıran 7 yıl önce Şikayet Et
    muhalefetle ne ilgisi var?ben zaten akpartiliyim. terör eylemi sayisina bak görürsün.eskiden daha coktu bu seni mutlu ediyorsa.not o kadar sehit varken siritma burda.
    Cevapla
  • makif 7 yıl önce Şikayet Et
    Ermenileri bize düşman etmek için ABD ve AB harıl harıl çalışıyorlar . maksat bizi PKK ike yapay sorun ERMENİ ile sıkıştırmak .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle