Beşiktaş'a mesaj; 'Aramız bozuk kanımız değil'

Vodafone Arena etrafındaki terör saldırısının ardından Beşiktaş ile Bursasporlu taraftarlar, kardeşlik görüntüsü sergiledi.

Beşiktaş'a mesaj; 'Aramız bozuk kanımız değil'
Beşiktaş'a mesaj; 'Aramız bozuk kanımız değil'
GİRİŞ 11.12.2016 17:50 GÜNCELLEME 11.12.2016 17:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki maçın ardından Vodafone Arena çevresinde gerçekleşen iki patlama tüm Türkiye'yi yasağa boğdu. Saldırı sonrasında Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları birlik beraberlik içerisinde paylaşımlarda bulundu.

Bursasporlu bir taraftar olan Çağıl Alperen Çörten, karşılaşma için İstanbul'a giden bir arkadaşının patlama sonrasında yaşadığı bir olayı sosyal medya hesabından şöyle anlattı:

"Arkadaşım Bursa'dan İstanbul'a otobüslerle geliyor Beşiktaş maçına gidiyor. Maç sonu ablasına gitmek için Bursa'ya dönmüyor ve oradan atkısını içine saklayarak ablasına gitmek için çıktığında patlamalar oluyor ve köşeye sığınıyor. Korkudan atkısının dışarı sarktığının farkına bile varmıyor. Bu gören Beşiktaş taraftarları, arkadaşımı alıp karnını doyurup 'Yatacak yerin var mı?' diye sorup ablasının evine sağ salim teslim ediyorlar. Bundan sonra Beşiktaş düşmanlığı benim için bitmiştir. Aramız bozuk kanımız değil."

YORUMLAR 1
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun Allah da razı olsun bu güzel olayda emegi gecenlere..aranızda düzelir umarız
    Cevapla