Cenk ile kaleci Harun arasında ilginç diyalog

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından takımının iki golünü kaydeden Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.

Cenk ile kaleci Harun arasında ilginç diyalog
Cenk ile kaleci Harun arasında ilginç diyalog
GİRİŞ 10.12.2016 21:43 GÜNCELLEME 10.12.2016 21:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından takımının iki golünü de penaltıdan kaydeden Cenk Tosun, milli takımda kaleci Harun Tekin'le yaşadığı eğlenceli diyalogu anlattı.

Cenk, penaltı kurtarışlarıyla öne çıkan Harun'la şakalaştığını ve penaltı golünden sonra da birbirlerine bakıp gülüştüklerini söyledi.

Milli takımda Harun'la şakalaşıyorduk. "Daha penaltıdan gol yemedin ama daha Beşiktaş'la oynamadın" diyerek takılıyordum. Golden sonra da birbirimize bakıp gülüştük.¨

Beşiktaşlı santrfor, devre arasında rahat bir şekilde tatil yapmak için iyi sonuçlarla araya girmek istediklerini belirtti.

Kaybettiğimiz puanlardan sonra bu maçın önemi bizim için artmıştı. Maça bunu bilerek çıktık.  Herkesi kutluyorum. Hedefimiz devre arasına giderken olabildiğince iyi sonuçlar almak, içimiz rahat tatil yapmak. Gol sayısı olarak bir hedefim yok. Yalnızca takıma katkı yapma düşüncesiyle oynuyorum.¨

YORUMLAR 3
  • temelli 7 yıl önce Şikayet Et
    besiktasi sahte penalti serumu ile hayata dondurduler
    Cevapla
  • ramço 7 yıl önce Şikayet Et
    penaltı olmasa bile beşiktaş alırdı
    Cevapla
  • Şenol Güneş 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte spor dediğin budur. Başarılarının devamını dilerim Harun.
    Cevapla