Nefes kesen maç Beşiktaş'ın!

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi.

Nefes kesen maç Beşiktaş'ın!
Nefes kesen maç Beşiktaş'ın!
GİRİŞ 10.12.2016 20:49 GÜNCELLEME 11.12.2016 13:42
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Son 2 lig maçında Başakşehir ve Fenerbahçe karşısında 4 puan kaybeden Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor'u konuk etti.

Vodafone Arena'daki maçta zirveye oynayan Bursaspor'u Cenk Tosun'un 2 penaltı golüyle deviren siyah-beyazlılar, Dinamo Kiev travması sonrası yara sardı ve puanını 32'ye çıkardı.

Zirveyi ilgilendiren diğer maçta Medipol Başakşehir'in deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmasıyla Beşiktaş liderle puanını eşitledi.

14. hafta sonunda lider Başakşehir'le puanını eşitleyen Beşiktaş averajla 2. sırada yer aldı. Bursaspor ise 24 puanla 2. sırada kaldı.

Beşiktaş: 2 - Bursaspor: 1

Stat: Vodafone Arena

Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Uygar Bebek

Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Necip Uysal, Aboubakar, Oğuzhan Özyakup (Dk. 90+1 Gökhan İnler), Olcay Şahan (Dk. 46 Tolgay Arslan), Cenk Tosun (Dk. 88 Ömer Şişmanoğlu)

Bursaspor: Harun Tekin, Erdem Özgenç, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Aziz Eraltay, Jorquera, Merter Yüce (Dk. 85 Sinan Bakış), Del Valle (Dk. 56 Necid), Batalla, Josua (Dk. 56 Emre Taşdemir), Deniz Yılmaz

Goller: Dk. 53 ve 65 Cenk Tosun (Penaltılardan) (Beşiktaş), Dk. 90+1 Emre Taşdemir (Bursaspor)

Kırmızı kart: Dk. 90+3 Sercan Yıldırım (Yedek kulübesinde) (Bursaspor)

Sarı kartlar: Dk. 35 Necip Uysal, Dk. 45 Marcelo, 90+4 Adriano (Beşiktaş), Dk. 38 Merter Yüce, Dk. 45 Harun Tekin, Dk. 69 Ertuğrul Ersoy (Bursaspor)

YORUMLAR 53
  • Kahraman 7 yıl önce Şikayet Et
    Yine hakemler aldırdı üç puanı kime inandiyorsunuz. .
    Cevapla
  • Speedy Gonzales 7 yıl önce Şikayet Et
    Oguzhana yapilan penalti...digeri cok ucuz!!! eger bu penalti ise Kiev macindaki penaltiya bisey diyemezsiniz. İste gercek yuz burada ortaya cikiyor. isime gelirse penalti...gelmezse degil!!!
    Cevapla
  • sırdar 7 yıl önce Şikayet Et
    bunca yıldır şerefinle oynadında ne oldu renkliler türlü entrikalarla her sene şampiyon oldular meloya gösterilmeyen kartlar 4 yıldız aldınız hakem odaları bastınız bunları unutmuşlar gelip buradan konuşuyonuz BEŞİKTAŞ bu işi her yönüyle oynuyor artık sadece sahada değil herkese anladığı dilden yani
    Cevapla
  • Tencereci 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu galibiyet tüm renklilere kapak olsun
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    6. Aralıkta size kapak olsun
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Hedef belli; 3.ncü Yıldızı hakemlerle el ele takarak kapak yapacaklar ?.
    Cevapla
  • kubilay 7 yıl önce Şikayet Et
    Bulent yıldırım besiktas adina tutulmuş psikolog gibi çalıştı. .kiev faciasının etkilerini ortadan kaldirmak icin gereken yapıldı. Yok bir de kirmizi kart gösterip bir de maglubiyetle beşiktaş dibe vursaydi..gs ve fb liler digiturk e baski kurmak gerekir..hakemlerle kollanan beşiktaş tan yeterli gelir elde ediliyorsa buyursunlar bizsiz devam etsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle