Şenol Güneş'ten Aboubakar'a şok sözler!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dinamo Kiev maçında gereksiz bir tepkiyle kırmızı kart gören Vincent Aboubakar'a sert çıktı.

Şenol Güneş'ten Aboubakar'a şok sözler!
Şenol Güneş'ten Aboubakar'a şok sözler!
GİRİŞ 08.12.2016 11:04 GÜNCELLEME 08.12.2016 14:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, 6-0’lık Dinamo Kiev mağlubiyetinin ardından oyuncuları gibi büyük bir üzüntü yaşadı. Maçın ardından verdiği hatalı kararlarla takımın oyundan kopmasına sebep olan hakem Craig Thomson’a olan tepkisini sürdüren Güneş, soyunma odasında tüm futbolcuların elini sıktı.

Tecrübeli teknik adam, sadece gereksiz yere topu yere vurup 56. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Vincent Aboubakar’a tepki gösterdi. 64 yaşındaki çalıştırıcının, Kamerunlu oyuncuya, “Hiçbir sebep yokken bu hareketi yapman bizi oyun içerisinde daha da olumsuz etkiledi. Hakem faktörünün bize büyük bir darbe vurduğu net. Ancak senin yaptığın bu hareket, hakemi de gölgede bıraktı” sözleriyle yüklendi.

Tepki sonrası özür diledi

Güneş’in tepkisinin ardından birçok futbolcunun da Aboubakar’a gördüğü kırmızı kart sebebiyle tepkisiz kalamadığı öğrenilirken genç oyuncunun da bu hareketinden dolayı özür dilediği bildirildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 4
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    tezgah uefada ayarlanmış birde bizim federasyon hataları fb maçının tehir edilmemesi tuz biber oldu..
    Cevapla
  • Anadolu 38 7 yıl önce Şikayet Et
    Bravo ebubekir. Hep kırmızı görmen dileğiyle ;)
    Cevapla
  • Rebelboy1903 7 yıl önce Şikayet Et
    O futbolcu değil, Forvet hiç mi hiç değil. yaptığınız en iyi iş demba ba ve gomez di ona verdiğiniz parayı gomeze verseydiniz zaten kalırdı
    Cevapla
  • hakan yazıcı 7 yıl önce Şikayet Et
    hakikaten şokk edici sözler düşmana söylenmez ( ! )
    Cevapla