Gerrard'dan canlı yayında Beşiktaş'a destek!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın hakem skandalı yaşanarak Dinamo Kiev'e 6-0 mağlup olduğu maça, İngilizlerin efsane ismi Steven Gerrard da yorumda bulundu.

Gerrard'dan canlı yayında Beşiktaş'a destek!
Gerrard'dan canlı yayında Beşiktaş'a destek!
GİRİŞ 07.12.2016 11:15 GÜNCELLEME 07.12.2016 11:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Steven Gerrard katıldığı Şampiyonlar Ligi programında tüm maçlar hakkında yorumlarda bulunurken, sunucunun Dinamo Kiev - Beşiktaş maçında yaşananları ve penaltı pozisyonunu hatırlatması üzerine siyah-beyazlı takıma destek verdi.

Gerrard, hakem Craig Thomson'ın pozisyonda Beşiktaş lehine faul vermesi gerektiğini söylerken ''Haksız bir karar. Faul kararı Beşiktaş lehine verilmeliydi. Eğer öyle olsaydı tamamen farklı bir maç olurdu'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • kürtoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    lan bunun hainlikle erkeklikle dişilikle ne ilgisi var! beşiktaş dinamo kievi yenemez demiştim. herşey ortada ahkem o hatayı yapmasaydı fark yemezdi. kendinizi kandırmayın! oynadığınız takım sizin bile yarı fiyatınızın altında! daha ne kadar kandırrılacaksınız yav zevk mi alıyorsunuz bu yalanlardan!
    Cevapla
  • ısmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Steven Gerrard Erkek vijdanli çıktı çeşke herkez senin gibi düşünse düşünmeyenlere yazıklar olsun derim ancak bir laf var bügün bana yarın san bu dunya yuvarlak halen donuyor....
    Cevapla
  • BEŞİKTAŞLI 7 yıl önce Şikayet Et
    Of of, keşke BEŞİKTAŞIM bu maçı alsaydı. Emin olun moralim altüst oldu. Resmen şok oldum, böyle olmamalıydı. Ne yazık ki bizim 75 milyon TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşından başka dostumuz yoktur. Vay bee ne düşmanlarımız çıkıyor.
    Cevapla
  • Kaiser 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi dostun mu sanıyorsun bu kadar emin olma.Akşam Kievin galibiyetine sevinen bir sürü kansız vardı ortalıkta.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    kardes 75 millondada bi okadar hayin var merak etme istersen diyer yorumlari bir oku
    Cevapla