Şenol Güneş'ten ilginç transfer cevabı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Atiba Hutchinson, Dinamo Kiev maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Şenol Güneş'ten ilginç transfer cevabı!
Şenol Güneş'ten ilginç transfer cevabı!
GİRİŞ 05.12.2016 21:40 GÜNCELLEME 05.12.2016 21:40

Şenol Güneş'ten önce konuşan Atiba, "Gerçekten önemli bir maça çıkacağız. Tarihi bir maçın eşiğindeyiz. Dinamo Kiev zor, kompakt oynayan bir takım ama elimizden geleni yapacağız. Hava soğuk bunun farkındayız. Belki bazı takım arkadaşlarım ilk defa böyle bir ortamda oynayacak ama bu çok büyük bir maç ve elimizden geleni yapıp %100'ümüzü vereceğiz.

Bizim bir oyun planımız var. Bu Fenerbahçe maçında hücum anlamında gerçekleşmemiş olabilir. Fenerbahçe maçı zor bir maçtı. Rakibe pozisyon vermememeye çalıştık ancak hücum anlamında fazla pozisyona giremedik. Çok zor bir maçtan bir puan aldık." dedi.

Şenol Güneş:Sezonun en önemli maçı

"Her takım için Şampiyonlar Ligi'nin her maçı önemli ama bizim kazanmak için daha fazla nedenimiz var. Gruptan çıkma şansımız var rakibinse yok. Maçı kazanmamız halinde sadece Beşiktaş değil diğer Türk takımları da etkilenecektir. Benim adıma sezonun en önemli maçı. Gruptan çıkmak ilk amacımızdır. Ancak işimiz kolay değil zor bir rakip bizi bekliyor. Dinamo Kiev köklü bir kulüp köklü bir camia.

Gruptan çıkma şanslarının olmaması onları küçük kulüp yapmaz. Şampiyonlar Ligi'nde 3 ve 4. maçlar çok önemlidir. Onlar bu maçları kaybettiler o yüzden bu durumdalar. Onlar Benfica'ya kaybettiler. Biz ise Napoli'den 4 puan aldık. Kendi sahamızda onlarla berabere kaldık. İyi oynayan kompakt bir takım. Kazanmak adına daha fazla nedenimiz olduğu için bir adım öne çıkacağımızı düşünüyorum. Umarım bu maçı kazanarak Türkiye'de bu sevinci paylaşırız.

Başladığımız yer değil geldiğimiz nokta önemli. Kendi sahamızda kazanabileceğimiz bazı maçları verdik ancak yarın final maçı. Gruptan çıkmak ilk önceliğimiz. Yarın bir dönüm noktası olacak.

İLGİNÇ TRANSFER CEVABI

Gruptan çıktığımızı garanti edin, ben de size transfer garantisi vereyim. Yeter ki gruptan çıkma garantisini verin.

Oğuzhan ve Gökhan Gönül'ün derbiden ötürü ağrıları var bugün antrenmanda son durumlarını göreceğiz. Futbol için hava şartları olumsuz ancak bundan şikayet etmek yerine bunlara alışmaya çalışmalıyız. Bu yüzden bugün antrenmanı geç saatte yapacağız.  "