Güneş: Kafanızı kaldırın, tarihe geçeceksiniz!

Şenol Güneş oyuncularına talimatı verdi: “Fenerbahçe derbisini UNUTUN… Tüm enerjinizi ve gücünüzü Dinamo Kiev maçına verin…” Çünkü Kara Kartal tarihi bir başarının eşiğinde.

Güneş: Kafanızı kaldırın, tarihe geçeceksiniz!
Güneş: Kafanızı kaldırın, tarihe geçeceksiniz!
GİRİŞ 05.12.2016 10:34 GÜNCELLEME 05.12.2016 10:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İki finali vardı Beşiktaş’ın. İlki Spor Toto Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren Fenerbahçe derbisiydi. Ve Kartal (kendine göre) ne sınıfta kaldı, ne de çok iyi bir not aldı. Durumu idare etti. Ancak Şenol Güneş’in de özür dilediği gibi çok ama çok kötü tanınmaz halde bir Beşiktaş vardı. Doğru düzgün pozisyona da giremedi, isabetli şut da atamadı. Şenol Hoca, bunun sebebini stratejik olarak görüp rakibin oyununa bağlamıştı. Şimdi sırada ikinci final var. Bu final öyle böyle değil. Mutlaka kazanılması gereken bir sınav. Derbide futbol anlamında SİYAH bir görüntü ortaya koyan skor olarak istediğini alan Beşiktaş, Dinamo Kiev önünde BEYAZ rengini arayacak.

Kartal nasıl tura uçar?

Teknik Direktör Şenol Güneş oyunculardan Fenerbahçe derbisini her anlamda unutmalarını ve tüm konsantrasyonlarını yarınki Dinamo Kiev maçına vermelerini istedi. Tarihin eşiğinde bulunan Beşiktaş galibiyet halinde her türlü çıkıyor, beraberlikte ise Benfica-Napoli maçını ev sahibi takımın kazanmasını bekleyecek. Eğer ki Beşiktaş galip gelir ve gruptaki diğer mücadelede beraberlikle sona ererse temsilcimiz Şampiyonlar Ligi’nde gruptan lider çıkan ilk takım olarak tarihe geçecek.

YORUMLAR 2
  • sırdar 7 yıl önce Şikayet Et
    iki maçta berabere biter uefa da devam ederiz
    Cevapla
  • kazım 7 yıl önce Şikayet Et
    Uefa yolu göründü hep beraberlik sonra liderlik yok öyle bir dünya
    Cevapla