Beşiktaş'ın golcüsüne sürpriz talip!

Sezonun ikinci yarısında korkulu rüya görmek istemeyen Rizespor, gündeme Beşiktaş’ta şans bulamayan iki isim Veli Kavlak ve Ömer’i aldı.

Beşiktaş'ın golcüsüne sürpriz talip!
Beşiktaş'ın golcüsüne sürpriz talip!
GİRİŞ 02.12.2016 09:53 GÜNCELLEME 02.12.2016 09:53

Devre arası yaklaşıyor, takımlar takviye için kolları sıvıyor. Ara transferi en hızlı geçirecek takımlardan biri de Çaykur Rizespor olacak gibi duruyor. Yaz döneminde istediği transferleri gerçekleştiremeyen Karadeniz ekibinde teknik direktör Hikmet Karaman bu kez ligi bilen isimlere yöneliyor.

Tecrübeli hocanın, yönetimden Beşiktaş’ta şans bulamayan Veli Kavlak ve Ömer Şişmanoğlu’nu istediği öğrenildi.

Her iki oyuncuyu da takımında görmek isteyen Karaman’ın bu raporuyla kulüpler arasındaki temasların şimdiden başladığı ifade edildi.

Rizeli idarecilerin Beşiktaş’la yapılan görüşmede, “Önce hocamıza soralım, sonra da oyuncular kabul ederse konuşuruz” yanıtı aldıkları ifade edilirken, Karaman’ın da oyuncularla görüşüp girişimde bulunacağı belirtildi.

Maaşları Rize’den

Veli Kavlak uzun süren sakatlığının ardından takımla çalışmalara başladı ancak henüz Şenol Güneştarafından hiç değerlendirilmedi. Hocası tarafından Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmayan Ömer de ligde bir süredir şans bulamıyor.

Her iki oyuncunun da Yeşil-Mavililer’den gelen bu teklife sıcak bakacakları konuşuluyor. Kiralık formülüyle gerçekleştirilmesi planlanan transferde oyuncuların ücretini de Rizespor’un ödemesi bekleniyor.