Gökhan Gönül neye uğradığını şaşıracak!

Cumartesi akşamı Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe taraftarında Gökhan Gönül'e protesto hazırlığı var.

Gökhan Gönül neye uğradığını şaşıracak!
Gökhan Gönül neye uğradığını şaşıracak!
GİRİŞ 30.11.2016 13:08 GÜNCELLEME 30.11.2016 13:08
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, hafta sonu evinde 4 puan önünde bulunan Beşiktaş'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Büyük çekişmeye sahne olması beklenen bu derbinin başka bir önemi de yıllarca Sarı-Lacivertli formayı giyen, kaptanlık mertebesine yükselen Gökhan Gönül'ün, Kartal'a transfer olduktan sonra ilk kez Kadıköy'e geliyor oluşu... 

Milli sağ beke oldukça kızgın olan Fenerbahçeli taraftarlar, tecrübeli oyuncuya büyük tepki göstermeye hazırlanırken, şimdiden protestolar için çalışmalara başladılar. 

Taraftarlar, Gökhan Gönül'ün para için Beşiktaş'a gittiğini düşünürken, yıldız oyuncuya Kadıköy'de özel bir hazırlık yapıyor. 

Daha çok filmlerde kullanılan oyuncak paralardan satın almayı planlayan Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesinde balya balya olacak bu paraları stat çevresinde dağıtıp herkese ulaştırmayı planlıyor. 

Gökhan Gönül sahaya çıktığı andan itibaren neredeyse tüm stat ellerindeki paraları milli oyuncuya sallayacak. 

Ayrıca Gökhan'ın aleyhine özel tezahüratlar ve pankartlar da hazırlanıyor. 

Kısacası "Kadıköy'de tribüne çağrılırsam giderim" diyen Gökhan Gönül, Ülker Stadı'nda umduğu gibi sıcak karşılanmayacak.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 36
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    çocukça ;)
    Cevapla
  • eşref bey 7 yıl önce Şikayet Et
    çok ayıp bence. Fenerbahçe taraftari Gökhan a verdikleri parayı değil, guiza ortega v.b sayamadigim bir çok yabancı futbolculara milyon doları boşa verdiğini sorgulasin. hiçbir futbolcu bir spor kulübünün mali değildir. profesyonel futbolcular sezonluk anlaşma yapar. iyi oynarsa kalır, istemezse başka takıma gider. fenerin şuanki futbolcuları kadikoyde mi doğdu da fenerli oldu. fenerin akıllı taraftarı var inş böyle saçmalık yapanlara fırsat vermezler.
    Cevapla
  • lokum 7 yıl önce Şikayet Et
    gökhan fenerdeyken bjk ye 2 gol atmıştı bu sefer tersi olur.0-2 gökhan şov
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam adam gibi adam fenerbahce taraftari ve yonetimi fenwrbahceden giden herkesi karalqmk icin herseyi yapar ben bunu aykut kocamandada gordum ridvan dilmendede oguz cetininde gittiginde gordum...
    Cevapla
  • boşver 7 yıl önce Şikayet Et
    adamı milyon dolarlar vererek almadık.300.000 usd ye aldık.Aziz posta koyacaksa ona 18 adam sayarım.Niye Kendi insanımıza farklı muamele yaparız? Bir fenerli olarak mutlu oldum gitmesine.Aziz böyle düzgün adamı hak etmiyor.Ona topuz gibi emre gibi volkan gibi şak şakçı lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle