Hazırlık maçında Olcay Şahan'a şok protesto!

Lige verilen arada Vodafone Arena'da Hollanda Ligi temsilcisi AZ Alkmaar'ı ağırlayan Beşiktaş'ta, Olcay Şahan ilk yarıda tribünler tarafından ıslıklandı.

Hazırlık maçında Olcay Şahan'a şok protesto!
Hazırlık maçında Olcay Şahan'a şok protesto!
GİRİŞ 12.11.2016 17:23 GÜNCELLEME 12.11.2016 17:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ligde ve Avrupa yoluna namağlup devam eden Beşiktaş, milli arayı hazırlık maçıyla geçirirken, Vodafone Arena'da Hollanda Ligi Eredivise takımlarından AZ Alkmaar'ı ağırladı. Beşiktaş'ın kötü bir performans sergilediği maçı AZ Alkmaar 4-1 kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısını AZ Alkmaar, Nijeryalı 21 yaşındaki forvet Fred Friday'in golleriyle 2-0 önde tamamlarken taraftarlar, sahaya yansıttığı futboldan memnun olmadıkları Olcay Şahan'ı ıslıkladılar.

İlk yarıda 25. dakikadaki bir pozisyonda, sol kanattan ceza sahasına giren ancak çaprazdan kaleye vurmakta geciken Olcay, üstüste çalım deneyip en sonunda yere düşünce hakemden penaltı talebinde bulundu ancak Volkan Bayarslan pozisyon için 'Devam' derken, taraftarlar Olcay'ın yerde kalmasının ardından tecrübeli oyuncuyu ıslıkladılar.

Olcay'ın moralinin bozulduğunu gören taraftarlar bir süre sonra ise 29 yaşındaki oyuncuyu alkışladılar. 

YORUMLAR 3
  • dedeli davut 7 yıl önce Şikayet Et
    bence elinden geldiğince görevini yapmaya çalışıyor her zaman için hazir bir joker
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Birakin bu protestolari, takima ve oyuncularimiza sahip cikalim. Gercek taraftar nedir biz gosterelim. Besiktaslilik oyuncusuna isliklayip gondermek degildir, destek ve moral verip kazanmaktir.
    Cevapla
  • kurtulus46 7 yıl önce Şikayet Et
    Olcayı sevmeyen ölsün gibi bir duygudayım
    Cevapla