Beşiktaş-Trabzon maçında çok tartışılan hareket

Beşiktaş-Trabzonspor maçında Quaresma'nın Yusuf Erdoğan'a yaptığı sert faul tepki çekti.

GİRİŞ 05.11.2016 21:22 GÜNCELLEME 05.11.2016 21:48
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Mücadelenin 62. dakikasında ise Ricardo Quaresma'nın Yusuf Erdoğan'a müdahalesi sonrasında Trabzonsporlu oyuncu sakatlanarak oyundan çıktı.

SARI KART GÖSTERDİ

Bu pozisyon için Mete Kalkavan, Quaresma'ya sarı kart gösterdi. Trabzonsporlular, Quaresma'ya kırmızı kart çıkmadığı için Mete Kalkavan'a tepki gösterdi.

BAŞKAN PATLADI

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası mücadelenin hakemi Mete Kalkavan'a sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşmasında verdiği kararlardan dolayı hakem Mete Kalkavan'a bordo-mavililer büyük tepki gösterirken, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da Kalkavan'ı Twitter hesabından topa tuttu. Başkan Usta, "Milyonların ahını alarak mı yaşayacaksın, sokağa çıkacaksın. Çoluk çocuğuna bırakacağın bu mirasla nasıl insanların yüzüne bakacaksın. Yusuf saha dışında ona kırmızılık hareketi yapan sahada öyle mi... Madem ki sahada tiyatro oynanacak Yusuf'ların ne işi vardı burada. Bu işe kim dur diyecek. Yeter!" diyerek Kalkavan'ın kararlarını eleştirdi.



Bu faulun ardından taraflı tarafsız bütün futbolseverler Quaresma'ya tepki gösterirken, hareketin kırmızı kart olması yönünde görüş birliğine vardı.

Yorumcu Ahmet Çakar'ın tweetleri

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 102
  • asdf 7 yıl önce Şikayet Et
    kırmızı vermeliydi
    Cevapla
  • YUNUS 7 yıl önce Şikayet Et
    Fazla laf söylemeye gerek yok federasyon başkanı BJK karşı olan günahlarını çıkırayor.Demirören olduğu sürece daha çok BJK şampiyonluklarını görürüz
    Cevapla
  • Şaban 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor boşuna ağlamasın, Tt arenada yorgan döşek 90 dakika yerde yatan, yerden kalkmayan bunu da bir strateji olarak sunan ve penaltısı verilmeyen Galatasaray'a bir tek laf etmeyen usta şimdi çıkmış ahkam kesiyor...
    Cevapla
  • oflu mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşta hiç bir takımda bu şekilde puan istemez bence,yanlışlık hakemde.peki yan hakemler maçamı dalmışlardı.
    Cevapla
  • oflu mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    bir trabzonlu olarak ve trabzonsporlu olarak şenol hocanın bu konu hakkındaki yorumunu merak ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle