Fabri sen neymişsin dedirtti! İnanılmaz

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in İspanyol kaleciye neden sürekli ilk 11'de şans verdiği son Napoli maçında sergilediği istatistiklerle ortaya çıktı...

Fabri sen neymişsin dedirtti! İnanılmaz
Fabri sen neymişsin dedirtti! İnanılmaz
GİRİŞ 04.11.2016 17:33 GÜNCELLEME 04.11.2016 17:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sezon başında transferi tartışma yaratan ve 'Sakat kaleci mi alındı?' denilen Fabricio, Beşiktaş’ın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Özellikle ayağını iyi kullandığı için Tolga Zengin’in önüne geçen İspanyol file bekçisi, Napoli ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında müthiş bir istatistiğe imza attı.

TOLGAY VE GÖKHAN İNLER'İ BİLE GEÇTİ

Fabricio, Napoli maçında topla en çok buluşan 5. Beşiktaşlı oyuncu oldu ve pozisyonları gereği topla daha çok buluşması beklenen orta saha oyuncuları Gökhan İnler ve Tolgay Arslan’ı bile geride bıraktı. 63 kez topla buluşan ve 45 pas yapan Fabricio, bu özelliğiyle ayağını çok iyi kullanan Bayern Münih’in kalecisi Manuel Neuer’e adeta nazire yaptı.

ZORLANDIKLARI HER AN TOPU FABRICIO'YA VERDİLER

Napoli’nin önde baskıya dayanan oyun sistemi nedeniyle Beşiktaş, topu ileri çıkarmakta her zorlandığında defans oyuncuları yüzlerini Fabricio’ya döndü. Başarılı kaleci de bu topları genelde uzun oynayarak, takımını rahatlatmaya çalıştı.

45 PASIN 37'SİNİ UZUN KULLANDI

Fabricio, Napoli kalecisi Reina’dan da daha çok topla buluştu. Ancak iki kaleci arasındaki en büyük fark topu kullanma biçiminden kaynaklandı. Fabricio’nun aksine Reina, 32 pasın 27’sini kısa kullandı. Beşiktaş'ın kalecisiyse 45 pasın 37’sini uzun. Aslında bu rakamlar da iki takımın maçtaki oyun sistemini de ortaya koydu.

YORUMLAR 3
  • ahmedeymen 7 yıl önce Şikayet Et
    tolga olsa yuregim agzima gelirdi o macta
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Hoca ustaların ustasıdır, işini bilir. Onu beğenmeyen İst. basını utansın.
    Cevapla
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    korkudan olmasın o bulusmalar :)))
    Cevapla