Böylesi görülmedi! Caner Erkin'e 1 çuval...

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği üyesi üretici Hüseyin Ateşok, Caner Erkin’in kısa sürede iyileşmesi için kendisine sıradışı şifa kaynağı kinao bitkisi gönderiyor.

Böylesi görülmedi! Caner Erkin'e 1 çuval...
Böylesi görülmedi! Caner Erkin'e 1 çuval...
GİRİŞ 25.10.2016 16:45 GÜNCELLEME 25.10.2016 16:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği (ABISAD) üyesi olan Hüseyin Ateşok, ana vatanı Güney Amerika olan ve birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılan kinoa bitkisini Türkiye’de ilk kez Adana’da yetiştirip ülke genelinde tarımının yapılmasına katkıda bulunduğunu söyledi.

Sıradışı şifa kaynağı bitkiyi üretip pazarlamasını yapan Ateşok, "Ben Beşiktaşlıyım. Caner kardeşime de geçmiş olsun. Rahatsızlık geçirdi, ameliyat oldu. Doktorlar, ’sezonu kapattı minimum 6 ayda iyileşir’ diyor. Kısmetse bizim de yardımımız olsun Caner kardeşime. Biz 1 çuval kinao göndereceğiz. Bittikçe de devamını sağlayacağız. Bu sürecin kısaltılması için uğraşacağız" diye konuştu. Caner Erkin için gönderilecek kinoa yarın kargoya verilip kulübün genel merkezine iletilecek.

Güney Amerika başta olmak üzere ABD ve Avrupa ülkelerinde yaygın olarak tüketilen ancak ülkemizde henüz çok kişi tarafından bilinmeyen kinoanın vücut için gerekli tüm amino asitleri içerdiği belirtiliyor.

YORUMLAR 8
  • oku yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam iyi reklam yapmış. Google'a kinoa yazın hep bu haberle ilgili şeyler çıkıyor. @Yahya sana katılıyorum. Caner sanki yardıma muhtaçtı. Git fakirlere yardım et.
    Cevapla
  • osman aga 7 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim hala istifa etmedi mi
    Cevapla
  • vtndş 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen süper reklam :) bide kullanıp 3 ayda sahalara dönerse patlar gider
    Cevapla
  • Burak 7 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık adam helal olsun tam ticaret mantığı
    Cevapla
  • Yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    Yap reklamı pardon yardimi nasil olsa caner de bakima muhtaç kulubu de yardima muhtaç fakirler.ama zenginler duymasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle