Doktordan açıklama! Caner ne zaman dönecek?

Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan Caner Erkin'in sağlık durumuyla ilgili olarak kulüp doktoru Sarper Çetinkaya'dan açıklama geldi.

GİRİŞ 24.10.2016 10:42 GÜNCELLEME 24.10.2016 10:47
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Antalyaspor maçında sakatlanarak 81. dakikada oyun dışı kalan milli oyuncunun aşil tendonunda kopma meydana geldi. Siyah-Beyazlı oyuncu 5 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacak.

Allah beterinden saklasın'

Maç sonrası hastaneye götürülen Caner Erkin, burada ameliyat oldu. Ameliyat sonrası Caner'in durumuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Gayet iyi gördüm.  Ameliyatı başarılı geçti. Şanssızlık. Nazar değdi diyelim. Futbolun içerisinde böyle şeyler var. Beşiktaş kadrosunun geniş olması da böyle şeylerin olabilme ihtimali olabileceğine göre yapılıyor. Benim üzüntüm oyuncumla alakalı. Allah beterinden saklasın. Caner'le konuştuk. Durumu gayet iyi. Bir sıkıntısı yok. Oyuncunun ne zaman döneceğinden önemlisi, sağlığı ve moralinin iyi olması." dedi.

'5-6 aya mal olabilecek bir süreç'

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya ise Caner Erkin'in aşil tendonunda koptuğunu açıkladı. Çok üzüldüklerini dile getiren Çetinkaya, "Hemen ameliyatını yaptık. Gayet başarılı geçti. İlk başta morali bozuktu. Bu talihsiz olaydan dolayı isyanları da vardı. Çünkü aşil tendon kopuğu, bir sporcunun hayatında 5-6 aya mal olabilecek bir süreç. Onun da farkında. Önemli olan sonu iyi olsun." diye konuştu.

YORUMLAR 23
  • cetin 7 yıl önce Şikayet Et
    hiç sevmem kavgacı artist şımarık devamlı formsuz ama Allah yardımcısı olsun çok zor durum.
    Cevapla
  • milliler 7 yıl önce Şikayet Et
    bide isyan etmiş az şükretmeyi öğren
    Cevapla
  • kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsan sağlığı herşeyden önemli. Caner e acil şifalar diliyorum Allahtan. Caner iyi bir futbolcu.
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç üzülmedim hata yapan bedelini öder
    Cevapla
  • futbolsever 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Caner ERKİN. Beşiktaş' ta bir başka iyiydin. Çok Üzüldüm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle