33'lük Quaresma'ya çılgın teklif!

Çin'e futbolcu götüren menajerler, siyah-beyazlıların tecrübeli yıldızı Quaresma için Beşiktaş yönetimine, "İzin verin, 15 milyon Euro'ya satalım" teklifini yaptı.

33'lük Quaresma'ya çılgın teklif!
33'lük Quaresma'ya çılgın teklif!
GİRİŞ 23.10.2016 10:37 GÜNCELLEME 23.10.2016 10:37
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, bu sezon gösterdiği performansla sadece Avrupa futbol piyasasının değil, uzakdoğunun da ilgisini çekmiş durumda. Portekiz Milli Takım formasıyla Avrupa şampiyonluğu yaşayan Quaresma, bu sezon da siyah-beyazlı formayla Şampiyonlar Ligi'nde 1 gol, 2 asistlik performansla Beşiktaş'ın yıldızı olmaya devam ediyor. Portekizli oyuncunun bu performansı, Çin'le iş yapan menajerlerin gözüne fena halde çarpmış durumda.

BÜYÜK PARA KAZANIRSINIZ

Uzakdoğu'ya futbolcu satan pek çok menajer; Beşiktaş kulübüne Quaresma için satış izni verilmesi durumunda 10-15 milyon Euro civarında teklifler getireceklerini iddia ediyor. Menajerler, bu rakamlara ulaşılması durumunda %10 ila %20 arasında aracılık ücreti alacaklarını de belirtirken, "33 yaşındaki bir futbolcuyu bu rakamlara satmak büyük başarıdır. Siz onu parlattınız, biz de değerinin daha üstünde bir rakama gönderelim" diyerek Beşiktaşlı yöneticilerin aklını çelmeye çalışıyorlar. Quaresma bu sezon Beşiktaş formasıyla 10 resmi maçta görev yaparken, rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Süper Lig'de golü olmayan Q7, toplam 3 asist yaptı. Ricardo Quaresma, geçen sezon Beşiktaş'ta 37 maçta 5 gol atarken, 8 de asist yaptı. Q7, bir öncesi sezon da Porto formasıyla 43 maçta 10 gol attı, 5 de gol pası verdi.

YORUMLAR 13
  • avrupa 7 yıl önce Şikayet Et
    hayir diyenin akillica bir aciklamasi olmuyacaktir
    Cevapla
  • beşiktaşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    hayırrrrr hayırrr hayırrr
    Cevapla
  • Burak 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim tamam Quaresma bu takımda bi efsane çok sevilen bi isim.Ama senin 33 yaşındaki topçuna 15 milyon euro teklif gelicek bu bizim için çok büyük bir para 1.5 veya 3 milyonu menajere gitsen 12 milyon euro kalıyor Quaresmadan gelebilecek efsane bi para.Eğer haber doğruysa satılmalı ki Fikret başkanımın da satacağına şüphem olmaz.
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Q7nin 2 tane iyi yaptığı iş varsa 2 de kötü.. Ve yaptığı hatalar kabul edilir düzeyde değil. Çok bencil ayrıca yavaş verin gitsin
    Cevapla
  • yobaz fesçi 7 yıl önce Şikayet Et
    q7 bu takımda jübile yapacak ne satması
    Cevapla
  • GÖBEKLİ KEL ESNAF 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu 15 milyon euro teklifi doğru ise BJK hemen satsın üstüne 3 tanede ters takla atsın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle