Maç sonrası Şenol Güneş'in tarihi konuşması!

Napoli - Beşiktaş karşılaşmasının bitiminde siyah-beyazlıların teknik direktör Şenol Güneş, soyunma odasında tarihi bir konuşma yaptı.

Maç sonrası Şenol Güneş'in tarihi konuşması!
Maç sonrası Şenol Güneş'in tarihi konuşması!
GİRİŞ 21.10.2016 09:51 GÜNCELLEME 21.10.2016 09:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş, İtalya'daki Napoli zaferinin ardından soyunma odasında öğrencilerini kutlayıp, bir zafer konuşması yaptı ve İtalya'da yakalanan başarıyı sürdürmeleri gerektiğini vurguladı.

"Hepinizi emeklerinizden dolayı tebrik ediyorum" diyen Güneş, futbolcularına şunları söyledi: "Beşiktaş büyük bir takım, sizler de bu takımın önemli parçalarısınız. Ben sizler için her şeyin en iyisini istedim. Siz buna layıksınız. Bu takım bu galibiyetle gruptan çıkmayı ve daha yukarılarda olmayı hak ettiğini gösterdi. Ama bunu burada bırakmamız lazım, bu başarıyı sürdürebilmemiz lazım. Birlik olup kenetlenirsek yenemeyeceğimiz takım, aşamayacağımız engel yok. Yeter ki biz kendimize inanıp, güvenelim."

Tecrübeli teknik adamın bu konuşması sonrası siyah-beyazlı oyuncular da hocalarını büyük bir coşkuyla alkışladı.

YORUMLAR 3
  • Doruk 7 yıl önce Şikayet Et
    Galibiyet hak edilmiştir lakin niye biz futbolda bu kadar ezikiz bir Türk takımı 7 yıl sonra dışarıda maç kazanıyor ve biz bunu cilginca abartiyoruz
    Cevapla
  • Karaalioglu 7 yıl önce Şikayet Et
    ya sormayin ne tarihi bi konusma ama. vay arkadas gozlerim doldu (!)
    Cevapla
  • Serdar GÖREN 7 yıl önce Şikayet Et
    Tek İMPARATOR Şenol GÜNEŞ !!!! Bir Beşiktaşlı olarak Dünya Kupasında da Trabzonda da Bursasporda da beğeniyordum en sonunda Beşiktaşımıza gelerek takıma ivme kazandırdı. Bazıları gibi şansla gelen bir kupanın yıllardır ekmeğini yemiyor. Adam bir kere ÖĞRETMEN... Konuşmasını biliyor. Net ve düzgün konuşuyor. Sağlı sollu herkesin gönlü olsun diye konuşmuyor. Problem neyse tespit ediyor. Üstesinden gelmeye çalışıyor. Misyon ve Vizyon adamı. Günü değil Geleceği kurtarmaya çalışıyor.
    Cevapla