Beşiktaş'ta planlar değişti! Tosic...

Yaz döneminde stoper arayan Beşiktaş Yönetimi, Tosic'in performansı sonrası yeni bir rota çizdi.

Beşiktaş'ta planlar değişti! Tosic...
Beşiktaş'ta planlar değişti! Tosic...
GİRİŞ 11.10.2016 11:45 GÜNCELLEME 11.10.2016 11:45

Özellikle yeni sezonda başarılı bir futbol ortaya koyanDusko Tosic'e, Beşiktaş teknik heyeti tam not verdi. Yönetim de Marcelo-Tosic uyumunu göz önünde bulundurarak devre arası öncesi stoper değil, kanat ve hücum oyuncularını mercek altını aldı.

Sadece bu sezon başından beri değil, geçtiğimiz sezonun son haftalarında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken ve Beşiktaş’ın şampiyonluğunda önemli katkıları bulunan Dusko Tosic, yönetimin transfer politikasını değiştirdi. Siyah-beyazlı takımdaki en iyi dönemini yaşayan ve performansıyla Sırbistan Futbol Federasyonu’nu da sevindiren tecrübeli oyuncu, performansı ile stoper arayışlarını ikinci plana itti.

Yaz transfer döneminde bonservis bedellerinin çok pahalı olması nedeniyle stoper harekatını devre arasına bırakan yönetim, Marcelo-Tosic ikilisinin uyum içerisinde olması nedeniyle devre arası için rota değiştikliğine gitti. Kış transfer döneminde alınacak bir stoperin, ne kadar iyi olsa bile ilk haftalar ilk on bire giremeyeceğini hesaplayan siyah-beyazlılar, ancak geleceği olan genç bir ismin keşfedilmesi durumunda transferi gerçekleştirecek.

Gençler hedefte

Stoperden önce kanat ve hücuma dönük oyuncuları mercek altına alan Beşiktaş Yönetimi, takımın beklenen uyum yakalaması durumunda ise kış dönemini boş geçecek. Geçen sezonun devre arasında Aras Özbiliz’i transfer ederek, Rayo Vallecano’ya kiralayan Beşiktaş’ın, bu sene de devre arasında alabileceği bir futbolcuyu, başka bir lige kiralayabileceği iddia edildi.

Öte yandan yönetim, başta Oğuzhan Aydoğan olmak üzere, U21 seviyesinin üstüne çıkmış genç oyuncuları kiralamak için şimdiden düğmeye bastı.

KAYNAK: MİLLİYET