Türkiye'de bir ilk! 140 milyon dolara...

Sompo Japan, erkek basketbol takımının sponsorluğunun yanısıra Vodafone Arena Stadı'nı 140 milyon dolarlık bedel üzerinden sigortaladı.

Türkiye'de bir ilk! 140 milyon dolara...
Türkiye'de bir ilk! 140 milyon dolara...
GİRİŞ 04.10.2016 14:18 GÜNCELLEME 04.10.2016 15:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, basketbol takımının sponsoru Sompo Japan ile yeni bir işbirliği anlaşmasına imza attı.

Akatlar Arena'da gerçekleştirilen lansmana Başkan Fikret Orman, Sompo Japan Sigorta Genel Müdürü Recai Dalaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İki taraf arasında yapılan yeni işbirliğine göre Sompo Japan, erkek basketbol takımının sponsorluğunun yanısıra Vodafone Arena Stadı'nı 140 milyon dolarlık bedel üzerinden sigortaladı. Sompo Japan ayrıca stada gelecek seyircileri de kapsamlı bir güvence altına alacak.

FİKRET ORMAN: UFUK'TA ŞAMPİYONLUK VAR

Törende bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman "Sompo Japan ile geçen sene başladık. Bu sene daha genişleterek devam ediyoruz. Vodafone Arena'nın sigortasını ve kulübümüzün sigortasını onlarla yapmaya başladık. Yaptığımız işbirliğinden mutluyuz. Bu sponsorluğa sadece basketbol olarak bakmamak lazım. Sompo Japan ailesine çok teşekkür ediyorum.

Yeni sloganımız 'Ufukta Şampiyonluk Var' ile sezona başladık. Yerli ve yabancı önemli transferler yaptık. Son 3 senede futboldaki yapılanma basketbolun da stratejisidir. Basketbol bizim önem verdiğimiz bir branş. Yeni salon ve büyüme olarak bunu ortaya koymuş olacağız. Başarı grafiğimizin yukarı çıkması önem arz etmekte. Takımlarımızda hoca değişiklikleri yaptık. Beşiktaş ailesinden gelen önemli hocalar ile devam ediyoruz. Camiamız ve yönetim kurulumuz adına Sompo Japan'a teşekkür ediyorum. Recai bey olmak üzere tüm Sompo Japan ailesine teşekkür ediyorum. Buradan taraftarımıza da seslenelim. Hocamız burada Akatlar Arena'da oynamamızı istedi. Taraftarlarımızı bekliyoruz. İlk maçımızı deplasmanda Ankara'da oynayacağız. Sonra Akatlar Arena'da oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı Beşiktaş Sompo Japan'ı desteklemek üzere tribünlere bekliyoruz." dedi.

YORUMLAR 2
  • zuha 7 yıl önce Şikayet Et
    sen ne anlatıyon değişik
    Cevapla
  • Asi 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkannn sen her daim orda kal allahına kurban
    Cevapla