Beşiktaş'ta Quaresma kararı! Tepki çekti

Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın agresif tavırlarından rahatsız olan Şenol Güneş ve idarecilerin bu konuda harekete geçeceği belirtildi.

Beşiktaş'ta Quaresma kararı! Tepki çekti
Beşiktaş'ta Quaresma kararı! Tepki çekti
GİRİŞ 03.10.2016 09:47 GÜNCELLEME 03.10.2016 10:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor maçının ikinci yarısında yedek kulübesine giderek pas alamamaktan şikayetçi olan, karşılaşmanın ardından Atiba Hutchinson ile tartışan Ricardo Quaresma hem teknik heyetin hem de yönetim kurulunun tepkisini çekti.

Quaresma’nın kırmızı kart görme riskini sürekli üzerinde taşıdığını düşünen siyah-beyazlıların bu konuda tecrübeli futbolcuyu toparlanması için uyaracakları aktarıldı.

Yöneticiler, Çaykur Rizespor maçında Atiba ile yaşadığı tartışma nedeniyle de Quaresma’nın dikkatini çekecek.

YORUMLAR 5
  • futbolsever 7 yıl önce Şikayet Et
    avrupa şampiyonu takımın oyuncusu. biraz kapris olacak. ama o da dengelemeli davranışlarını. hee.. Q7 mi Atiba mı dersen. 1000 sefer Atiba derim.
    Cevapla
  • kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    bencil in teki geçen sene gomez sosa tore varken bu laubalilikleri yapamıyordu şimdi tek yıldız ben kaldım havalarında.. çalım sevdasını bırakıp paslaşmayı ögrennmeli, kişisel egosunu tatmin etmekten çok takıma katkı sağlamayı ögrenmeli
    Cevapla
  • emre 7 yıl önce Şikayet Et
    Quaresma candır amma biraz daha dikkatli olursa daha iyi olur tabi.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bunu senin gibi ergenlerden başkası söylemiyor artık. quaresma bu takımdaki 22 futbolcudan biridir ve tüm kurallar onun için de geçerlidir.
    Cevapla
  • mavi 7 yıl önce Şikayet Et
    ne canı arkadaş adam bencil ve geriye gelip yardım etmiyo atiba haklı hanbal gibi çalışıyo top cali her bişi yapiyi o nabiyo
    Cevapla