Şenol Güneş'ten maç sonunda Aboubakar itirafı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten maç sonunda Aboubakar itirafı!
Şenol Güneş'ten maç sonunda Aboubakar itirafı!
GİRİŞ 01.10.2016 21:35 GÜNCELLEME 01.10.2016 21:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İlk yarı kötü oynadıklarını belirten Şenol Güneş, "İlk yarıda takım olarak sahada yoktuk. Rakibin alanını kapattık ama şutumuz yok, iyi ortalarımız yok, duran toptan seken topa gitmiyoruz. İkinci yarı daha iyiydik. Gol pozisyonlarımız vardı maçı kopartmak için çok gol pozisyonumuz vardı. Golü geç bulduk, 0-0 da olsa maçın hakimi bizdik. Bizim oyunumuzun gerisinde oynadık. Oyuncuları iyi niyetli mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

"ABOUBAKAR'IN EKSİKLERİ VAR"

Vincent Aboubakar'ın kaçırdığı goller hakkında konuşan Şenol Güneş, "Bütün oyuncular elinden geleni yaptı. Aboubakar da bunlardan bir tanesi. Saha içerisinde iyi olmayan oyuncular var. Yenilerde bu daha belli oluyor. Biz de yeni şeyler görüyoruz. İki puan kaybetsek çok kötü olacaktı. Aboubakar'ın teknik ve oyun olarak eksikleri var. Onlar da düzelecek inşallah" ifadelerini kullandı.

"GÖKHAN İNLER'İN KIRIĞI VAR, TALISCA'DA KANAMA..."

Orta sahadaki sakat isimler hakkında açıklama yapan Şenol Güneş, "Sakatlıklar darbe nedeniyle. Oğuzhan'ın Benfica maçında bileğine darbe var, Gökhan İnler'in Akhisar maçından kırığı var, açıklama yapmadık ama bu yüzden sakat. Talisca'nın penaltı pozisyonunda darbesi var, hakemin görmediği. Kanaması var. Hepsi hafta başına iyileşir. Gökhan İnler'in kırığı var ama o da takımla olmasa bile çalışmalara başlar" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • kamil 7 yıl önce Şikayet Et
    ebu bekir diyemeyenlere yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    Șenol hoca sende șu inatligini birak kerem frei oynat,necipe ve olcaya verdigin șansi biraz da kerem frei ye ver.Necip ve Olcaydan prim aliyon
    Cevapla