İlk yarı sonunda gergin anlar! Çakır'a şok tepki

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı bittiğinde gergin anlar yaşandı.

İlk yarı sonunda gergin anlar! Çakır'a şok tepki
İlk yarı sonunda gergin anlar! Çakır'a şok tepki
GİRİŞ 01.10.2016 21:29 GÜNCELLEME 01.10.2016 21:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İlk yarının son saniyelerinde Tolgay Arslan rakip kaleye giderken yerde kaldı. Tolgay, rakibinin kendisine faul yaptığını söylerken, Cüneyt Çakır pozisyonda faul olmadığını belirtti ve ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı.

Bu kararın ardından Tolga Arslan, önce yardımcı hakem Bahattin Duran'a itiraz etti sonra ise orta hakem Cüneyt Çakır'a koştu. Cüneyt Çakır'ın üstüne giden ve sert tepki gösteren Tolgay Arslan'ı arkadaşları güçlükle sakinleştirebildi. Bu hareketi nedeniyle Cüneyt Çakır, Tolgay Arslan'a sarı kart gösterdi.

Tolgay Arslan Cüneyt Çakır'dan özür diledi

Oyunun ikinci yarısı için sahaya gelen Tolgay Arslan ilk olarak Cüneyt Çakır'ın yanına gitti. Tolgay Arslan ile Cüneyt Çakır'dan özür dilerken, ikili arasındaki samimi sohbet ve gülüşmeler dikkat çekti. Tolgay Arslan son olarak Cüneyt Çakır'a sarılarak deneyimli hakemin gönlünü aldı.

YORUMLAR 2
  • sırdar 7 yıl önce Şikayet Et
    adnan bey tolgay bence beşiktaşta banko oynaması gereken bir futbolcu ayağına hakim tekniği çok iyi oyun zekası mükemmel güçlü sayılabilir bir fiziği var oğuzhanın yerine forma giymeli diyorum
    Cevapla
  • adnan ayyildiz 7 yıl önce Şikayet Et
    tolgay sonunu hazirliyor. Biran önce Bjk ye zarar vermeden gitse.
    Cevapla