Benfica, Ricardo Quaresma'yı çıldırttı!

Dinamo Kiev maçındaki başarılı performansının yanı sıra karşılaşmanın sonlarına doğru agresif bir tutum sergileyen Ricardo Quaresma’nın bu hale gelmesinin nedeni ortaya çıktı.

Benfica, Ricardo Quaresma'yı çıldırttı!
Benfica, Ricardo Quaresma'yı çıldırttı!
GİRİŞ 01.10.2016 15:28 GÜNCELLEME 01.10.2016 15:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Maçın oynandığı esnada Vodafone Arena’daki skor tabelasından grupta diğer oynanan Napoli-Benficamaçının skorunu gören Quaresma’nın Benfica’nın farklı kaybetmesi üzerine bir hayli gerildiği öğrenildi.

Gerginliği maçın ardından da devam eden Q7’nin bağıra bağıra soyunma odasına girdiği kaydedilirken, sakinleştikten sonra arkadaşlarına “Napoli, Benfica’yı farklı yeniyordu o an bizim rakibimiz de ikincilik için Benfica. Ama biz yenmemiz gereken Kiev’i geçemedik. Elimizdeki avantajı kaçırdık bu yüzden tepkimi gösterdim” dediği öğrenildi.

Arkadaşları da Quaresma’ya hak verip bundan sonra elbirliğiyle puan kaybını yaşatmayacaklarını söyledikleri öğrenildi. (Habertürk)

YORUMLAR 2
  • bjk 7 yıl önce Şikayet Et
    Șenol hoca ,necip,olcay her oyundan sonra bunlardan prim aliyor.Kerem frei,Necipede,olcayada 10 basar.oynatmiyor.inat
    Cevapla
  • sırdar 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu rize maçında bu kadroyla sabaha kadar oynasan gol atamazsın necip olcay tosiç bune ya arkadaş kerim diye bir oyuncu var bu üç oyuncu akrabanmı şenol hoca
    Cevapla