TFF'ye fikstür isyanı! 'Neden Galatasaray...'

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Çaykur Rizespor maçının cumartesi oynatılmasına tepki göstererek, "Avrupa'da maçı olmayan Galatasaray neden cumartesi oynamıyor?" dedi.

TFF'ye fikstür isyanı! 'Neden Galatasaray...'
TFF'ye fikstür isyanı! 'Neden Galatasaray...'
GİRİŞ 30.09.2016 14:13 GÜNCELLEME 30.09.2016 15:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta fikstür isyanı sürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in Dinamo Kiev maçı sonrası gösterdiği tepkinin ardından ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, Çaykur Rizespor maçının pazar gününe alınmamasını eleştirdi.

Çebi, "Biz Galatasaray ile geçen cumartesi günü derbi, önceki gün de Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi maçı oynadık. Sadece 2 gün dinlenip Rize deplasmanına çıkacağız. Galatasaray'ın Antalyaspor maçı neden cumartesiye alınmadı? Öyle olsa biz de pazar günü oynar ve 3 gün dinlenebilirdik. Bunu anlayamıyoruz" dedi.

Avrupa'da mücadele eden takımların aynı zamanda Türkiye'yi temsil ettiğine dikkat çeken Çebi, "Fikstürdeki bu tuhaflığı konuşurken sadece bizim için demiyorum; Fenerbahçe de şikayet etse haklıdır. Gelecek hafta maç yok. Galatasaray'ın rakibinin de maçı yok. O zaman neden biz Galatasaray ile yer değiştirmedik? Biz pazar oynamalıydık. TFF'ye başvuruda bulunduk ancak gereken hassasiyeti göstermediler. Umarım bundan sonraki dönemlerde duyarlı olurlar" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    güya bjk büyük takım; osmanlı ne yapsın o zaman, zürih deplasmanında çık perşembe oyna maçın 22.00 de bitsin cuma sabahı şehre dön cumartesi antreman ve taktik antreman yap yine perşembe evinde oynayan cumadan itibaren osmanlı maçına hazırlanan fenerbahçeye karşı çık oyna, neymiş efendim milli maç arası, fb den kaç futbolcu milli takımda allahını seversen ya osmanlıdan!!!
    Cevapla
  • AtillaS 7 yıl önce Şikayet Et
    "Umarım bundan sonraki dönemlerde duyarlı olurlar" Bunu inanarak mı yazdınız? Saf olmayın, karşımızdakiler saf değil, bunu bilerek ve isteyerek böyle yapıyorlar...
    Cevapla
  • eminay 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa da adamlar uç günde bi maç yapıo bu neyin kafasi. çık adam gibi oyna yen. bunlar şimdi yenilse Galatasaray yaptı derler bu nasıl mantık ortada bi suç varsa tff nin Galatasaray vurgusu yapmak niye
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katiliyorum sayin Cebiye. Ne bu israr boyle federasyondan, GS avrupa maci yok halen fiksturu zorlastiriyorlar bu nasil zihniyet. Son derece hakli BJK. Biraz dusunceli anlayisli olan yaw.
    Cevapla
  • erdoğan 7 yıl önce Şikayet Et
    gs her daim korunur bilmiyormusun sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle