Fikret Orman Gomez için Almanya'ya gitti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Wolfsburg yöneticileriyle görüşerek Mario Gomez için ödenen bonservis bedelinin yarısını isteyecek.

Fikret Orman Gomez için Almanya'ya gitti
Fikret Orman Gomez için Almanya'ya gitti
GİRİŞ 23.09.2016 16:31 GÜNCELLEME 23.09.2016 16:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Mario Gomez ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Başkan Fikret Orman apar topar Almanya'ya gitti.

Beşiktaş ile Fiorentina arasında yapılan sözleşmeye göre, Mario Gomez bu sezon siyah beyazlı takımda devam etmez ve İtalyan ekibi tarafından başka bir kulübe satılırsa bonservisin yüzde 50'sini Beşiktaş alacaktı.

1.5 MİLYON EURO'YA SATTIK DENİLMİŞTİ

Bu senaryonun gerçekleşmesi üzerine siyah beyazlı yönetim, Gomez'in Wolfsburg'a satışından gelecek bonservis parasının yarısını beklemeye geçti. Ancak oyuncunun satış bedeline ilişkin açıklama kafalarda soru işaretleri oluşturmuştu. Yapılan açıklamada Mario Gomez'in Wolfsburg'a 1.5 milyon Euro'ya satıldığı ve Beşiktaş'a 750 bin Euro verileceği belirtilmişti.

Bu rakamı gerçekçi bulmayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman olayın peşini bırakmayarak yetkili makamlarla gerçekleştirdiği başvuruların karşılığını dün aldı. Almanya Futbol Federasyonu, gönderdiği resmi evrakta transferin 7 milyon Euro'ya gerçekleştiğini bildirdi.

ALMAN KULÜBÜYLE GÖRÜŞECEK

Fikret Orman bunun üzerine dün sabah soluğu Almanya'da aldı. Orman'ın Wolfsburg yöneticileriyle görüşerek, Fiorentina ile yapılan anlaşmayı gösterip, "İtalyanlar'a vereceğiniz 7 milyon Euro'nun yarısı bizim, hakkımız olan parayı almaya geldim" diyeceği öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Fikret Başkan 7 milyonun hepsini alıp gelir raat olun :) (Not: Bir Galatasaraylı)
    Cevapla
  • blue 7 yıl önce Şikayet Et
    sen bizim için büyük şanssın başkanım..
    Cevapla
  • black eagle 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni kabinede Baskanımızı Ekonomi Bakanı olarak görürsek şaşırmam.
    Cevapla
  • stt 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun başkan o şwaynlarda bir kuruşumuzu bırakma
    Cevapla
  • hahluşka 7 yıl önce Şikayet Et
    ekoomik adam helal olsun ciğerını söküyo hepsının helal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle