Kartal'dan transfer şov! 3 yıldız birden...

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi kuraları çekildiği gün transfer şov yaptı.

Kartal'dan transfer şov! 3 yıldız birden...
Kartal'dan transfer şov! 3 yıldız birden...
GİRİŞ 25.08.2016 23:52 GÜNCELLEME 25.08.2016 23:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev'le mücadele edecek Beşiktaş, transfer şov yaptı. Kartal, grup kuraları çekildiği gün 3 ismi birden açıkladı.

Siyah-Beyazlılar ilk olarak forvet için Vincent Aboubakar'ın kiralandığını açıkladı. Mario Gomez'in ayrılmasının ardından hücum hattı için arayışlara başlayan Beşiktaş, Aboubakar'da karar kıldı. Portekiz'e giden yönedim, Porto ile anlaşma sağladı ve Vincent Aboubakar'ı 1 yıllığına kiraladı. Son 2 sezondur Porto forması giyen 24 yaşındaki futbolcu, geçen sezon çıktığı 42 maçta, 18 gol attı, 2 de asist yaptı.

Beşiktaş'ın açıkladığı 2. isim Caner Erkin oldu. Inter'e transfer olan, ancak yeni teknik direktör Frank de Boer'in kadroda düşünmediği isim için devreye giren Beşiktaş, İtalyan devinden milli oyuncuyu kiraladı.

Beşiktaş şovu Samir Nasri'yle tamamladı. Manchester City ile görüşmelerini sürdüren beşiktaş, Fransız oyuncuyu da kiraladı.Yıllık 5,5-6 milyon Euro kazanan Nasri'nin maaşının bir kısmını Beşiktaş, bir kısımını ise Manchester City ödeyecek.

YORUMLAR 21
  • real yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    En makulu kiralamak, ne o öyle al 3-5 yilligna milyonlarca euroyu ödemek zorunda ol. Simdi alirsin kiralik, satin alma opsiyonlu. SAna para kazandirsin, isine gelirse sonra satin al.
    Cevapla
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıldız almak önemli değil önemli olan aldığın yıldızı istediğin gibi oynatabilmek onlardan verim almak. Eğer Beşiktaş geçtiğimiz sezondaki Beşiktaş gibi oynarsa Şampiyonlar ligi ve kendi ligimizde iyi işler yapar diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Silencio 7 yıl önce Şikayet Et
    3. yıldız geliyor :)
    Cevapla
  • boşver 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerin caner gökhanlı şampiyonlar ligi karnesi ortada.forvette de rvp ve nani geldiğinde ki hallere bürünmüş bjk liler.TÜRKİYEDE ÇOK PARA HARCAYAN ÖZEL TAKIM KURAN BAŞARILI OLAMIYOR.
    Cevapla
  • BOŞVERME 7 yıl önce Şikayet Et
    Mevzu sadece oyuncu değil, sağlam oyuncuyu sağlam hocanın eline teslim edeceksin. Rvp demene gerek yok Gomezin neler yaptığının farkındasındır.
    Cevapla
  • black eagle 7 yıl önce Şikayet Et
    3. yildizimiz simdiden hayirli olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle