Gökhan Gönül: Aradığım huzuru buldum

Sancılı bir sürecin ardından 9 sezon formasını giydiği F.Bahçe'den, Beşiktaş'a gelen Gökhan Gönül, uyum sürecini çabuk atlattı.

Gökhan Gönül: Aradığım huzuru buldum
Gökhan Gönül: Aradığım huzuru buldum
GİRİŞ 29.07.2016 10:47 GÜNCELLEME 29.07.2016 10:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Önceki gün kötü hava şartları nedeniyle yarıda kalan Hoffenheim karşılaşmasıyla birlikte ilk kez Siyah-Beyazlı formayı sırtına geçiren deneyimli oyuncu, Avusturya kampında başkan Fikret Orman ve basın sözcüsü Metin Albayrak ile bir mini bir sohbet gerçekleştirdi.

Gökhan'a Beşiktaş günlerinin nasıl geçtiğini ve uyum sorunu çekip çekmediğini soran Orman, aldığı cavap karşısında bir hayli keyiflendi. Gökhan Gönül, "Hiç yabancılık çekmedim. Zaten milli takımdan da çok arkadaşım vardı. Başkanım aradığım huzuru burada buldum. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Çabuk adapte oldum. Kafam oldukça rahat. Arkadaşlarımla da aram çok iyi" dedi.

BEŞİKTAŞ'A ATTIĞI GOLLERİ HATIRLATTI 

Bu sözlerin ardından ise başkan Fikret Orman, "Senden bunları duymak çok iyi... Bizim senden beklentimiz çok yüksek. Taraftar da seni bağrına bastı. Bu her oyuncuya nasip olmaz" karşılığını verdi.

Daha sonra Orman şakalaştığı Gökhan'a 2012-13 sezonunda Kadıköy'de oynanan maçta Beşiktaş'a attığı 2 golü hatırlattı ve "Bize o golleri nasıl attın" esprisini yaptı ve daha sonra gülüşmelere yaşandı.

'GÖNÜL'DEN KAPTAN

31 yaşındaki Gökhan Gönül'ün Avusturya kampında takımda yeni olmasına karşın diğer oyunculara ağabeylik yapması dikkatlerden kaçmıyor. Deneyimli oyuncunun bir kaptan gibi hareket etmesinin yanı sıra özellikle genç oyunculara yaptığı yönlendirmelerle "Yeni kaptan" yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

KAYNAK: HABERTURK
YORUMLAR 8
  • şevki 7 yıl önce Şikayet Et
    huzur arıyorsan huzurevine gitseydin daha çok para=daha çok huzur. Huzursuz bir şekilde FB de böyle 'gönül' süz nasıl oynadın bir de onu açıkla
    Cevapla
  • baab 7 yıl önce Şikayet Et
    yaramaz insan bunlar para olsun beş para etmezmiş ne olduğunu gösterior bizden aldığı her kuruş haram olsun
    Cevapla
  • dişi kartal82 7 yıl önce Şikayet Et
    inşallah takıma faydalı olursun
    Cevapla
  • kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    renklilerin kuyruk acisi dinmemis anlasilan ismail gibi kari kizla takilmaz efendi gibi isine konsantre olan adamin hali baskadir:))
    Cevapla
  • JöH-PöH 7 yıl önce Şikayet Et
    komik olma..huzuru 3 gunde mi buldun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle