Kadro dışı bırakılan Sosa İstanbul'da!

Avusturya'da kamp yapan Beşiktaş'ta Jose Sosa, kadro dışı bırakıldı. Kamptan gönderilen Sosa soluğu İstanbul'da aldı.

Kadro dışı bırakılan Sosa İstanbul'da!
Kadro dışı bırakılan Sosa İstanbul'da!
GİRİŞ 23.07.2016 13:20 GÜNCELLEME 23.07.2016 17:34

Beşiktaş'ın Arjantinli Futbolcusu Sosa takımdan ayrılmak istediğini ısrarla sürdürünce ve idmanlara çıkmayınca süresiz kadro dışı bırakıldı. Beşiktaş'ın kadro dışı bırakarak Avusturya kampından İstanbul'a gönderdiği Sosa Atatürk Havaalanı'na geldi.

Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Avusturya'da kamp yapan siyah-beyazlılarımızda Jose Sosa, kadro dışı bırakılmıştır. İstanbul'a dönmesi kararlaştırılan Jose Sosa, kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam edecektir"

Hastalık ve sakatlıklarını öne sürerek idmanlara çıkmayan Sosa'ya daha fazla taviz vermek istemeyen Şenol Güneş'in de böyle bir karar alınmasına sıcak baktığı belirtiliyor

Milan 5 milyon Euro'ya çıktı

DHA'nın haberine göre ise, bir başka iddia Sosa'nın Milan'a gideceği yönünde anlaşmanın %90 oranında sağlanmış olması. Kulüplerin kesin olarak anlaşmasını bekleyen Sosa'nın İstanbul'a gelerek eşyalarını toplayacağı belirtiliyor. Sosa için 8 Milyon Euro isteyen Beşiktaş'a karşılık Mılan'ın 3 milyon önerdiği son 2 gündür ise bu rakamın 5 milyon euroya yükseltildiği kaydedildi.