Beşiktaş'tan sert açıklama! Alçakça...

Vodafone Arena'ya inen darbeci askerlerle ilgili kulübe yöneltilen imalar hakkında Beşiktaş Kulübü sert bir açıklama yayımladı.

Beşiktaş'tan sert açıklama! Alçakça...
Beşiktaş'tan sert açıklama! Alçakça...
GİRİŞ 22.07.2016 18:06 GÜNCELLEME 22.07.2016 18:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Vodafone Arena'ya 15 Temmuz gecesi helikopterle inen darbeci askerler ve bu görüntüler hakkında bir taraftar sitesinin siyah-beyazlı kulübe yönelttiği imalar hakkında Beşiktaş Kulübü sert bir açıklama yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Bir taraftar sitesi, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında Vodafone Arena Stadı'na da helikopterle inen vatan hainlerinin görüntülerini bahane ederek kulübümüze karşı iftira ve algı operasyonu yapmaya çalışmıştır. Daha sonra alçakca imalarını korkarak silen bu taraftar sitesi hakkında kulübümüz tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur.

Beşiktaş'ın hak ve menfaatlerinin sonuna kadar korunacağını ve ilgili kişilerin hukuk karşısında hesap vereceğini tüm kamuoyunun bilmesini isteriz" denildi. 

YORUMLAR 9
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu askerler bilerek gitmiştir oraya malum bunların çarşıda onların kafadan (diğer beşiktaşlı milleti bunlardan ayrı tutuyorum)
    Cevapla
  • minber 7 yıl önce Şikayet Et
    bu olayı bilemem ama çarşının gezide yaptıkları malum bir beşiktaş taraftarı olarak ogünde söyledim bugünde söylüyorum çarşı grubu lav edilmedikce beşiktaştan sökülüp atılmadıkca hiç bir platformda beşiktaşı maddi yada manevi desteklemicem.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Neden se herşeye karşı carşı meydanlarda görünmeti it herifler
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    çarşı nın darbeye karşı görkemli isyanını duruşunu göremiyoruz. çarşı en az darbeye mi karşı
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbeye karşı bi açıklama goremedik en azından tarafinizi belli edin haa pardon çarşının tarafı belli zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle