Darbe neden başarısız oldu? Cevabını Q7 verdi

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Türkiye'de yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Darbe neden başarısız oldu? Cevabını Q7 verdi
Darbe neden başarısız oldu? Cevabını Q7 verdi
GİRİŞ 21.07.2016 12:51 GÜNCELLEME 21.07.2016 12:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

EURO 2016’da Portekiz Milli Takımı ile mutlu sona ulaşan ve kupayı havaya kaldıran Ricardo Quaresma, ülkesinde yayın yapan Publico Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu...

Türkiye’de yaşanan darbe girişimi ile ilgili bir kaygı yaşayıp yaşamadığı ile ilgili sorulan bir soruya Q7 şu yanıtı verdi: “Yaşananları çok yakından takip ettim. Açıkçası olayları televizyondan izlerken strese kapıldım ama Türkiye 3. dünya ülkesi değil. Bu yüzden de yapılan darbe girişimi başarısız sonuçlandı. Türkiye gerçekten çok güçlü ve modern bir ülke.”

‘ALMANYA İÇİN YAŞIM GEÇTİ’

Quaresma, ayrıca yine Portekiz’de yayın yapan Mega Hits adlı radyo kanalına yaptığı açıklamada Türkiye’de keyfinin yerinde olduğunu belirtti.

Siyah-Beyazlı oyuncu, “2018 yılında Rusya’da oynanacak Dünya Kupası’nda mutlaka forma giymek istiyorum. Şu anda Türkiye’de mutluyum. En iyi liglerde oynadım. İspanya, İtalya, İngiltere, Portekiz ve şu anda da Türkiye’de. Sadece Almanya kaldı. Ama orası için de artık yaşım geçti” esprisini yaptı.

YORUMLAR 7
  • işte böyle 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar helal olsun derim hele"CRİSTİANO RONALDO"taamm Türk insanını seven yürekten birisi yani düşünüyorum,da bizdeki gerek bazı siyasetci sanatcı sporcu bozuntuları ülkemizi ve milletimizi karalamaktan hakaret etmek küçük düşürmekten yüzleri hiç kızarmıyor bir,de yabancı olup ülkemizi milletimizi seven savunan koruyanlar var hele"PASCAL NOUMA"adamm gibi adamm..,,
    Cevapla
  • izmir 35 7 yıl önce Şikayet Et
    Google ye Adam yazıyıyorum Q7 çıkıyo
    Cevapla
  • laz 7 yıl önce Şikayet Et
    trabzonsporlu olarak seni tebrik ediyorum Q7
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    almanya için yaşım geçti?????
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 7 yıl önce Şikayet Et
    ...Aynen oyle Q 7 Ayyildizin ekmegi helalmis sana kursagindan helal gecen helalce konusurmus ..bu arada imparator gercekten imparatormus halkinin sevyesine inmedi halen !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle