Ve Sosa için resmi teklif yapıldı!

Terörü bahane ederek ayrılmak isteyen Tangocu için İtalyan devi, 6.2 milyon euroluk teklif sundu.

Ve Sosa için resmi teklif yapıldı!
Ve Sosa için resmi teklif yapıldı!
GİRİŞ 20.07.2016 10:52 GÜNCELLEME 20.07.2016 14:58

Terörü bahane ederek ayrılmak istediğini açıklayan Arjantinli oyuncunun Beşiktaş kariyeri sona eriyor. Antrenmanlara çıkmasına rağmen gitmeyi kafasına koyan Jose Sosa'ya Başkan Fikret Orman, "Maaş zammı yapalım ve kal" diyerek yeni bir teklif sundu. Ama Arjantinli oyuncu, "Eşim burada kalmak istemiyor. Ayrılmak istiyorum" cevabını verdi. Jose Sosa'nın takıma fayda sağlamayacağını düşünen Siyah-Beyazlı yöneticilerde, "Gitmesi hayırlı olacak" düşüncesi hakim… Önceki gün Arjantinli oyuncuyu isteyen Milan, Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çaldı. İtalyan devi, 4 milyon euroluk teklifini 6.2 milyon euroya kadar yükseltti.
 
GELEN PARAYLA TRANSFER OLACAK!
 
Jose Sosa için 8 milyon euro isteyen Başkan Fikret Orman ve ekibi, Milan'dan gelen bu öneriye olumlu yaklaştı. Hafta sonuna kadar İtalyan yöneticilerle görüşecek olan Beşiktaş, 6.2 milyon euroluk ücreti yukarıya çekmeye çalışacak. Eğer Kırmızı-Siyahlılar, bu parayı artırmasa bile anlaşma yapılacak. Yani hafta sonuna kadar Jose Ernesto Sosa'nın Beşiktaş'tan ayrılığı resmiyet kazanacak. Siyah-Beyazlılar, Arjantinli oyuncudan alacağı parayla, yeni transferi hemen bitirecek. Asbaşkan Deniz Atalay ise Tangocu'nun transferiyle ilgili şu bilgileri verdi:
 
"BURADAN AYRILIYORUM" DİYEMEZ

 
"Sosa şu anda antrenmanlara çıkıyor.  Zaten öyle olması lazım… Sosa şu anda Beşiktaş'ın kontratlı futbolcusu ve idmanlara çıkacak.  Bundan sonra ne olacağını zaman gösterecek. Şu an konuşmak doğru değil. Sosa'nın iki sene daha sözleşmesi var, 'Ben memnun kalmadım gidiyorum' deme şansı yok. Bizim memnun olmadığımız oyunculara, 'Seninle çalışmayacağız' dediğimiz zaman, 'Sözleşmemin koşullarını yerine getirin' diyor. Aynı şey futbolcu için de gerekli, 'Gidiyorum' deyince kimse gidemez. Jose Sosa çalışmalarına devam edecek." 

KAYNAK: AKŞAM