Beşiktaş'a sürpriz sol bek! Görüşmeler başladı

Beşiktaş sol bek adayları arasına Anderson Pico'yu da aldı. Beşiktaş yönetimi, bu oyuncuyu kiralamak için kulübüyle görüşmelere başladı.

Beşiktaş'a sürpriz sol bek! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'a sürpriz sol bek! Görüşmeler başladı
GİRİŞ 20.07.2016 10:00 GÜNCELLEME 20.07.2016 10:00

Beşiktaş sol bek için girişimlerini sürdürüyor.

Bugüne kadar Aleksandar Kolarov ve Alexander Büttner isimleri üzerinde duranBeşiktaş yönetimi, transfer listesine sürpriz bir şekilde bonservisi Flamengo'da olan Anderson Pico'yu aldı.

Geçen sezonu Ukrayna ekiplerinden Dnipro'da kiralık olarak geçiren Brezilyalı Anderson Pico 19 karşılaşmanın 15'inde ilk 11'de forma giydi. Anderson Pico, 1 kez fileleri sarsmayı başardı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Teknik Direktör Şenol Güneş'le yaptığı değerlendirme sonucunda bugüne kadar gündeme hiç gelmeyen Anderson Pico'nun masaya yatırıldığı ortaya çıktı. 27 yaşındaki Anderson Pico hakkında ön bilgi alan ikilinin Pico ismi üzerinde görüş birliğine vardığı belirlendi.

Anderson Pico için Brezilya kulübü Flamengo ile görüşmelere başlayan Beşiktaş yönetiminin, Anderson Pico'yu kiralamak için bir teklif sunduğu gelen bilgiler arasında.

PICO DA AVRUPA'DA OYNAMAYA SICAK BAKIYOR

Brezilya kulübünün para kazanmak için bu oyuncuyu bonservisiyle satmayı planladığı ancak yüksek bir kiralama teklifini kabul edeceği belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin sol bek transferini en geç bir hafta içinde bitirmeye çalıştığı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun Anderson Pico'nun bugüne kadar Avrupa'da hiç oynamaması nedeniyle Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giymeyi çok istediği öne sürüldü.