Beşiktaş'ın Kompany transferi ona bağlı!

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Vincent Kompany'i gözden çıkartan Manchester City, John Stones ve Bonucci ile ilgileniyor.

Beşiktaş'ın Kompany transferi ona bağlı!
Beşiktaş'ın Kompany transferi ona bağlı!
GİRİŞ 14.07.2016 10:55 GÜNCELLEME 14.07.2016 10:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Everton'da forma giyen John Stones için rekor bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Teknik direktör Pep Guardiola, savunmaya önemli takviyeler yapmaya hazırlanırken Everton'da forma giyen 22 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istiyor.

Vincent Kompany'nin ilerleyen yaşı ve üst üste sakatlıklar geçirmesi nedeniyle savunma hattını yeniden oluşturmak isteyen İspanyol çalıştırıcı, aynı zamanda Juventus'tan Bonucci için de girişimlerde bulunulmasını istedi.

İngiliz savunmacı Stones için Everton'a 53 milyon pound civarında teklif yapması beklenen City, bu transferi bitirmesi halinde en pahalı transferlerden birine imza atmış olacak.

Manchester City'nin, savunmaya istenen transferlerin yapılması halinde, Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen 30 yaşındaki Vincent Kompany'nin takımdan ayrılmasına izin verileceği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    değeri 30 milyon euro olan bir futbolcunun adının bizimle anılması mantık işi değil.
    Cevapla