Beşiktaş'tan ayrıldı F.Bahçe'ye gitti

Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan İsmail Köybaşı ile anlaşma sağladı.

Beşiktaş'tan ayrıldı F.Bahçe'ye gitti
Beşiktaş'tan ayrıldı F.Bahçe'ye gitti
GİRİŞ 11.07.2016 21:58 GÜNCELLEME 11.07.2016 22:45
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Caner Erkin'in Inter'e gitmesinin ardından sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, bonservisi elinde olan İsmail Köybaşı'yı renklerine bağladı.

Beşiktaş'ın açıklamasının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra İsmail Köybaşı, Fenerbahçe ile anlaştı. Beşiktaş'a 2009 yılında Gaziantepspor'dan transfer olan, siyah-beyazlı forma altında 6 sezonda 2 şampiyonluk yaşayan, geçen sezon teknik direktör Şenol Güneş'in önemli isimlerinden biri olan ve 27 lig maçında forma giyen oyuncuyu, Fenerbahçe'nin 1-2 gün içinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. 

AYRILIĞI BEŞİKTAŞ AÇIKLAMIŞTI

Siyah-Beyazlılar, resmi internet sitesinden kararı duyururken, "21 Temmuz 2009'dan bu yana Beşiktaşımızın oyuncusu olan İsmail Köybaşı'nın, 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle kulübümüzle olan sözleşmesi sona ermiştir. Kendisine Beşiktaşımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder; bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

YORUMLAR 48
  • Yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşli duruşu 8 yiyince daha itibarli oluyor.
    Cevapla
  • ERDİNÇ BOZKURT 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım Gökhan gönüle söylemediği lafı bırakmamıştı anlaşamayınca.BEŞİKTAŞ anlaşamayınca İsmail le teşekkür ederek ayrıldı.BEŞİKTAŞ BÜYÜKLÜĞÜNÜ HER ZAMAN GÖSTERİR.TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞ
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerliler klasik aldigi oyuncuyu goklere cikariyor. yahu sanirsiniz madrid'ten marcelo geldi. bildiginiz ismail ya. bir mac oynadi diye en iyi sol bek oldu. diego geldiginde de turk tarihinin en iyi 10 numarasi geldi denmisti. hele van persie icin soylenenler...
    Cevapla
  • Yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin Fenerbahçe milyon eurolar para saçtığı dönemlerden daha iyi transfer yapiyor 10 numara transferler yapiyor.ismaili hiç gören bjk tarafi 15 yildir tayfur havuç'cu döneminden beri bir sağ kanat bulamayan göçebe takimi kendini dev aynasinda görmesi bir tuhaf.ismail gibi oyuncuyu kaybetiklerine cok ağlayacaklar üstelik gecen sene sakatlik sonrasi takimin en formda oyuncusuydu.
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    takimin en formda oyuncusu?!!; sosa, oguzhan, atiba, gomez!!
    Cevapla
  • GARİPADAM 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlı olarak isabetli bir karar diyorum. İsmail sabrinin sol hali <3
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle