Beşiktaş'tan Ömer Ali Şahiner sürprizi!

Gökhan Töre’nin boşluğunu doldurmak için harekete geçen Beşiktaş, Konyaspor'un sağ kanat oyuncusu Ömer Ali Şahiner'i gündemine aldı.

Beşiktaş'tan Ömer Ali Şahiner sürprizi!
Beşiktaş'tan Ömer Ali Şahiner sürprizi!
GİRİŞ 07.07.2016 16:10 GÜNCELLEME 07.07.2016 16:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gökhan Töre’nin, Premier Lig ekiplerinden West Ham’la el sıkışmasının ardından sağ kanat için vakit kaybetmeden takviye çalışmalarına başlayan Beşiktaş’ta gündeme gelen ilk isim Ömer Ali Şahiner oldu.

Sezonu 3. sırada bitirip Avrupa Ligi’ne direkt gitmeye hak kazanan Atiker Konyaspor’da geçen sezon çıktığı 42 resmi maçta 3 gol, 8 asistle dikkatleri üzerine çeken ÖmerAli’nin transferi için teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda harekete geçildi.

Konyaspor’la sözleşmesi devam eden oyuncunun bonservisi hakkında iki kulüp yetkililerinin önümüzdeki günlerde görüşmeye başlayacağı öğrenildi. Konya’nın Ömer Ali için 2 milyon Euro civarında bir rakam isteyeceği konuşuluyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 9
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Besiktasin son yillardaki transfer politikasina bayiliyorum boyle gidersek mukemmel bir kulup olacaktir. 2 milyon cok torunogullari 1 milyon euro ya kapatsin isi kendini gostericek yolu bixde acilicak eger duzgun oynarsa satin alma opsiyonlu kiralayabilirizde.
    Cevapla
  • Süleyman 7 yıl önce Şikayet Et
    2 milyonu Konya verir. 2 sene sonra Avrupa takımına gider. Beşiktaş'a gitmesi için neden yok. Konya'da sürekli ilk 11'de oynar. BJK nereden oyuncu alırsa alsın.
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    asaf avrupanın eneklilerine paralari sacanlarin 2 milyon euro yu omer aliye teklif etmeleri çok büyük terbiyesizlik
    Cevapla
  • asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    kardesim besiktas son iki yildir hicbir futbolcuya dedigin bonservisi odemedi. bir tek gokhan tore'ye 4.5 odediler. ki onun ederi de en fazla oyleydi. buyuk takimlar 6-7 milyon verdiyse zamaninda bunun da cezasini cekiyorlar artik. bu yil gordugun gibi en fazla serdar azize 4.5 milyon verildi ki o da fazla. marcelonun bonservisini besiktas 1.5 milyona aldi marcelo turkiye liginde oynasa kulupler en az 3 milyon isterdi. gerek yok
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da emekliligi gelmiş futbolcu için 6-7 milyon euro para saçan buyuk geçinen takımlar Omer ali ve Konya ile dalga geçiyor sanki
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    asaf efendi 2 milyonu biz size sadaka olarak verelim baska kulubun topcularinin kafasini karistirin konyaspor un sizin sadakaniza ihtiyacı yok
    Cevapla
  • asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    ben besiktasli degilim kardes. hemen tepkiye de gerek yok. turkiyedeki futbolcularin degerinden fazla paralar verildigi yalan mi? belli ki konyalisin ve duygusal bakiyorsun olaya. turkiye liginde su an o paralarda oyuncu yok. milyon eurolar verilen ozanlari, tarik camdallari, mehmet topuzlari gorduk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle