Beşiktaş'ta istifa depremi!

Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda pasifize edilen Erdal Torunoğulları, görevini bırakmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta istifa depremi!
Beşiktaş'ta istifa depremi!
GİRİŞ 03.07.2016 10:26 GÜNCELLEME 03.07.2016 12:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın son üç yılda gerçekleştirdiği transferlerde büyük payı bulunan Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın, Başkan Fikret Orman’ın yönetim kurulunda yaptığı görev dağılımından sonra istifa edebileceği ileri sürüldü.

Siyah-beyazlı kulüpten sızan haberlere göre, Erdal Torunoğulları’nın pasifize edilmesine çok üzüldüğünü ve isminin kullanılarak kulübün yıpratılmaması için bu yolu tercih edeceği öğrenildi. Başkan Orman’a kırgın olmadığını yakın çevresine söyleyen Torunoğulları, bazı menajerlerin kendisi hakkındaki iddialarına ise Ramazan Bayramı’ndan sonra düzenleyeceği basın toplantısıyla yanıt verecek. Kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tatil nedeniyle Hollanda’da bulunduğunu ve gündeme gelen transfer dedikodularına söyleyeceği birkaç söz olduğunu belirten siyah-beyazlı yöneticinin, düzenleyeceği basın toplantısının ardından istifasını Fikret Orman’a vereceği iddia edildi.



Özellikle Mario Gomez, Tolgay Arslan ve Demba Ba transferleri ile bir televizyon programında kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verecek olan Erdal Torunoğulları’nın istifa etmesi durumunda Beşiktaş’a her konuda gönüllü olarak dışarıdan destek vereceği öğrenildi.

Beşiktaş’taki sürpriz görev dağılımın ardından basında çıkan dedikoduların önünü kesmek ve göreve gelen yeni yönetici arkadaşlarının daha rahat çalışmasını sağlamak için istifa seçeneğini masasında bulunduran Torunoğulları’nın, bu kritik kararı almadan önce Başkan Orman ile özel bir görüşme yapacağı da ileri sürüldü.

YORUMLAR 4
  • ahmedbjk 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi isleri kotuye cevirmek bu olsa gerek
    Cevapla
  • arif gören 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Orman büyük bir hata yapıyor. Bu yılki başarı sadece kendisinin değildir. Ve bu konuda Sayın Torunoğulları'nın önemli katkısı vardır. Yönetimdeki yeni işbölümü mutlaka düzeltilmesi gereken bir işlemdir. Aksi halde birçok olumsuz sonuçları olacaktır.
    Cevapla
  • ben 7 yıl önce Şikayet Et
    Takımın faydasına çok iyi işler yaptı.Gonlu alınıp tekrar kazanılması gereken bir kişi
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de çalışanı sevmezler, hazmedemezler.
    Cevapla