Şenol Güneş'ten net tavır! 'İstemiyorum'

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş kadroda düşünülmeyen oyuncuların bir an önce gönderilmesini istedi.

Şenol Güneş'ten net tavır! 'İstemiyorum'
Şenol Güneş'ten net tavır! 'İstemiyorum'
GİRİŞ 29.06.2016 09:48 GÜNCELLEME 29.06.2016 09:48

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları için takvim netleşmeye başladı. 8 Temmuz'da Ümraniye'de sezon hazırlıklarının startını verecek olan Kartal, ardından 20 Temmuz'da Avusturya'nın Leogang bölgesinde kampa girecek ve 1 Ağustos'ta Türkiye'ye dönecek. Kamp programı hakkında yönetime bilgi gönderen teknik direktör Şenol Güneş, çalışmalara kalabalık bir kadro ile başlamak istemediğini de bildirdi. Gelecek sezon kadroda düşünmedikleri oyuncuların bir an önce gönderilmesini isteyen Güneş'in, "Kampta sadece birlikte devam edeceğimiz oyuncuların olması daha verimli olur. Şişik bir kadro ile çalışmak istemiyorum" dediği öğrenildi.

YÖNETİMİN İŞİ ÇOK ZOR

Güneş'in planları içinde en fazla 25-26 kişilik bir oyuncu grubuyla çalışmalara başlamak var. Ancak Beşiktaş yönetimi, bu isteği yerine getirme konusunda zorlanacak gibi gözüküyor. Çünkü kadroda, yeni transferlerin yanı sıra kiralık ya da satılık gönderilmesi düşünülen Milosevic, Franco, Alexis, Ömer Şişmanoğlu, Boyko ve altyapıdan katılan 5 oyuncu olacak. Yani sayının 30'un üstüne çıkması bekleniyor. Yeni sezon startına kadar bu isimlerin hepsinin gönderilmesini zor gören yönetim, oyuncuların kampa alınarak formda tutulmasının pazarlama sürecini kolaylaştıracağı görüşünde.

MENAJERLERE HABER YOLLADILAR

Boyko'yu Rusya'ya kiralık olarak gönderecek olan Beşiktaş, Alexis, Franco ve Milosevic'i satmak ya da kiralık göndermek için menajerlere haber yolladı. Franco için eski kulübü Millonarios'un devrede olduğu ve satın alma opsiyonlu olarak oyuncuyu kiralamak istediği bildirildi.