Veli'den sürpriz Bilic açıklaması!

Beşiktaş'ın başarılı futbolcularından Veli Kavlak çok önemli açıklamalar yaptı.

Veli'den sürpriz Bilic açıklaması!
Veli'den sürpriz Bilic açıklaması!
GİRİŞ 28.06.2016 16:45 GÜNCELLEME 28.06.2016 16:45

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Veli, ''Bilic ile arada sırada konuşmalarımız oldu. Sağlık durumumla ilgili konuşmalarımız oldu. Bu transfer konuşması değildi. Sakatlık yaşamasaydım olabilirdi. Ben Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Tek düşüncem Beşiktaş. İlk hedefim eski seviyeme dönmek, gelecekte ne olacak bilemeyiz'' dedi.

14 AY SAKATTIM

Tatil yerine yeni sezona hazırlanan tecrübeli futbolcu, ''Çalışmalara erken başladım. 14 ay sakattım. Yeni sezona iyi ve hazır başlamak istiyorum. Zor bir dönem oldu. Hep ağrılarım vardı. Bana 3 ay sonra geçeceğini söylediler ancak geçmedi. Yoğun idman yaptıkça ağrılarım devam etti. Tatil bana iyi geldi iyi hazırlandım'' şeklinde konuştu.

Veli Kavlak, ''Eski seviyeme gelmek için elimden geleni yapacağım. Yüzde yüz sağlıklı antrenman yapamadım. Yeni sezona iyi çalışıp eski seviyeme gelmek istiyorum'' dedi.

TEKRAR AVUSTURYA MİLLİ TAKIMI 

Veli, ''Şampiyonlar Ligi'nde Vodafone Arena'da oynayacağız. Orada elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız..  Orada başarılı olup Milli Takımda yerimi almak istiyorum. Ağrılarım devam ediyordu. Avrupa Şampiyonasına gitmek istiyordum ama olmadı. İnşallah bu sezon benim için iyi geçer'' diye konuştu.

Başarılı oyuncu, ''Atiba muhteşem bir oyuncu. Onunla oynamak çok iyi. Birbirimizi tamamlıyoruz. Hepimiz en iyi şekilde çalışıp Beşiktaş'ı başarılara taşımak istiyoruz'' dedi.

TARAFTAR ÇOK MORAL VERDİ

Veli, ''Beşiktaş taraftarına mesajım, kutlamalarda bana yapılan tezahüratlar bana çok moral oldu. Sakatlıklarımda hep arkamdaydılar onlara çok teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL